Antena Căutare

Seria Lia - Tot ce nu se vede îți aduce dezvăluiri inedite și imagini din culisele serialului, exclusiv în AntenaPLAY

Ce se întâmplă în culisele serialului Lia - Spția soțului meu. Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești. Tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede în AntenaPLAY!

colaj Lia - Tot ce nu se vede cu Ștefan Floroaica în cămașă albastră, Oana Zara la machiaj și Doinița Oancea și Alexandru Ion în fața camerelor de luat vederi Galerie
Dezvăluiri inedite și imagini din culisele serialului, exclusiv în AntenaPLAY | Antena1

În Lia - Tot ce nu se vede telespectatorii se pot întâlni cu actorii care dau viață îndrăgitelor personaje din serialul fenomen de pe Antena 1 și din AntenaPLAY.

Sunt scurte secvențe de la filmări, în care actorii își împărtășesc gândurile cu privire la povestea care s-a construit pe platourile de filmare.

Dezvăluiri inedite la secțiunea Lia - Tot ce nu se vede

În episodul 1, Ana Bodea, cea care dă viață personajului Lia, vorbește despre provocările noului sezon, despre așteptările lor, ca actori, dar și despre cele ale publicului.

Tânăra actriță amintește de diferențele dintre caracterul actorilor și cel al personajelor pe care le joacă.

„Ioana nu e Alice. Ana nu e Lia. Ștefan nu e Petru”, ține Ana Bodea să sublinieze. „Mi s-a părut foarte greu, dar cu ajutorul echipei și al tuturor celor din jurul meu am reușit”, mărturisește tânăra despre noul sezon din Lia - Soția soțului meu.

Aceasta mărturisește că au apăsat-o toate greutățile prin care a trecut Lia, mai ales scenele din spital: „A fost greu de jucat. Nu știi cum să reacționezi”, dezvăluie ea.

„Mă enervează că mă simt neputincioasă”, adaugă Ana despre sine, iar asta a apropiat-o de reacțiile Liei din perioada de dinainte de transplant.

Nu a uitat să menționeze nici relația dintre Lia și Petru. Aceasta spune că: „Este foarte clar că se iubesc foarte mult și asta îi ține împreună.”

„Cu Ștefan am filmat cel mai mult până acum și (...) mi-e foarte ușor să lucrez cu el”, dezvăluie despre relația cu Ștefan Floroaica.

Ana îl consideră pe Ștefan un partener ideal de filmări, amândoi putând să-și influențeze și să-și susțină stările de spirit potrivite în timpul secvențelor de filmare.

De asemenea, vorbește despre partenerul ideal de filmări, despre trăirile pe care trebuie să le exprime pentru a ieși o scenă foarte bine.

„Îmi place foarte mult de Lia (...) s-a transformat mult”, deoarece s-a maturizat în relația cu Alice, înfruntând-o.

„Eu am trecut prin ceva asemăbător (...) și am știut cum să joc secvența aia”, mărturisește Ana Bodea. Acesata povestește despre accidentarea ei de la 16 ani, despre operațiea suferită și perioada de recuperare de după.

Citește și: Seria În spatele Camerei 609 îți aduce dezvăluiri inedite și imagini din culisele serialului, exclusiv în AntenaPLAY

În episodul 2, Ștefan Floroaica vorbește despre Lia și Petru din noul sezon: „Ambele personaje vor trece prin clipe foarte grele”, fiind zgârcit cu detaliile din teama de a dezvălui prea multe.

„Simt că nu m-am dus 100% (...) știu că după ce s-a filmat secvența (...) eu am simțit că nu a fost atât de bine. (...) Dacă mi se impune să plâng, mi-e foarte greu. Dacă textul mă conduce spre emoția de a plânge, (...) nu mi-e greu să mă deschid”, mărturisește actorul despre dificultățile pe care le întâmpină pe platourile de filmare.

Acesta este conștient de faptul că se află la începutul carierei de actor și mărturisește că încearcă să învețe cât mai multe de la marii actori alături de care joacă: „Știu că sunt un începător și sunt ca un burete.” „Nu sunt cea mai bună persoană să critice munca mea”, mai adaugă tânărul.

Acesta vorbește și despre relația cu Andrei Aradits. El a fost intimidat de actor, acesta fiind un ”personaj” cunoscut și admirat de întrega sa familie, însă și-a dat foarte repede seama că de caracterul marelui actor.

„Deși pare în serial că mie nu-mi place de Gianni, mie îmi place foarte mult de Gianni”, glumește Ștefan.

De asemenea, se deschide în ceea ce privește relația cu Ana Bodea. Mărturisește că, de-a lungul timpului, s-au cunoscut foarte bine și sunt în cea mai bună variantă de când au început să lucreze împreună. Cei doi au o chimie incredibilă care îi ajută să-și joace personajele bine.
„Alice devine din ce în ce mai problematică”, spune el despre personajul care i-a fost prima soție lui Petru.

Totodată, ține să menționeze că relația cu Ioana este una foarte frumoasă și așezată.„Ne știm stările (...) știm cum să ne abordăm.”

Se emoționează atunci când se gândește la momentul în care filmările o să ia sfârșit.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 9 și 10, sezonul 2, din 21 septembrie 2023. Alice obține custodia lui Robi

În episodul 3, Oana Zara vorbește despre schimbările prin care trece personajul său, Dana.
„Mă bucur că nu se întâmplă și în viața mea reală așa”, spune actrița despre relația Danei cu Pavel.

„Îmi place foarte mult să filmez secvențele cu Dana însărcinată”, mărturisește ea. „Sezonul 2 va fi despre Dana și copilul ei”, adaugă ea.

„Eu în viața reală, vai de mine ce-aș fi făcut... l-aș fi bătut”, glumește actrița despre situația Danei.

Oana condiseră că Pavel și Gabi sunt perfecți unul pentru celălalt: „Au un lucru în comun care îi apropie: minciuna.” Iar despre Dana crede că tânăra își dorește doar stabilitate.

În relația cu Lia: „E posibil ca Dana să devină geloasă pe Carla”, însă mărturisește Oana că maternitatea a maturizat-o pe Dana și o să accepte relația dintre Lia și sora ei.

Tânăra se teme de ceea ce i-au pregătit scenariștii Danei. Ea speră ca Gabi să nu-i fure copilul.

Oana vorbește despre relație dintre Dana și părinții săi, despre sprijinul acestora și cât de mult contează pentru personajul pe care îl interpretează.

„Sezonul 2 este mult mai încărcat”, spune Oana uimită de ipostazele în care sunt surprinse personajele.

Citește și: Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1

În episodul 4, Kira Hagi vorbește despre bucuria de a face parte din proiectul Lia - Soția soțului meu și mărturisește despre actori faptul că: „Suntem mult mai siguri pe noi și ne cunoaștem personajele mult mai bine.”

„Este o dualitate și extrem de misterioasă cu o personalitate puternică”, spune Kira despre Mira, personajul pe care îl interpretează.

„Dacă i-aș da un sfat Mieri, în primul rând, i-aș spune să nu mai lucreze pentru mafioți”, glumește actrița.

Știe foarte bine să pună bariere între trăirile din timpul scenelor și viața ei personală, apelând la exerciții care să țină încărcătura secvențelor filmate departe de viața personală.

„Cea mai mare provocare este să găsesc cheia pentru a face publicul să înțeleagă acest personaj”, spune ea.

De asemenea, vorbește despre ritmul de pe platorurile de filmare, dar și despre ajutorul primit de la colegi și de oamenii din spatele camerelor de luat vederi.

Citește și: Ce a transmis Ștefan Floroaica la finalul primului sezon al serialului. Cum arătau protagoniștii în ziua în care au luat castingul

Despre Lia - Soția soțului meu. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Cel mai nou sezon din serialul produs de Antena 1 se vede în fiecare joi, de la 20:30! Descoperă cum evoluează relația dintre Lia și Petru la TV și în AntenaPLAY.

Vezi episoade integrale din Lia - Soția soțului meu în AntenaPLAY. Descoperă secrete din culisele serialului cu producția exclusivă „Lia - Tot ce nu se vede”.
În fiecare joii, de la 20:30, îndrăgostește-te și trăiește alături de Lia - soția soțului meu! Ai super-actori și super comedie pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x