Antena Căutare

Detalii fierbinți despre actorii din serialul „Liber ca pasărea cerului! „Am intrat în locuri interzise și...”

Invitați la emisiunea „Acces Direct”, actorii din super serialul „Liber ca pasărea cerului” au făcut dezvăluiri incredibile despre producția ce va debuta la Antena 1 pe 21 aprilie!

Invitați la emisiunea „Acces Direct”, actorii din super serialul „Liber ca pasărea cerului” au făcut dezvăluiri incredibile despre producția ce va debuta la Antena 1 pe 21 aprilie!

Ștefan Bănică Jr a fost invitat în emisiunea „Acces direct” împreună cu Marius Florea Vizante, Jojo, Andreea Samson, Adrian Anghel, Laila Abdel și Alma Costin, pentru a dezvălui mai multe despre acțiunea din serialul Liber ca pasărea cerului”. Orlando și Ducu sunt personajele care promit să te facă să râzi cu lacrimi, în cea mai tare comedie a momentului.

Și ca publicul să se antreneze până la marea lansare, actorii s-au jucat „Am/N-am”, un joc prin care adevărurile picante au ieși la iveală!

Cine a dat mesaje deocheate, cine a intrat în locuri interzise, cine și-a sunat iubitul sau iubita când s-a amețit și ce alte detalii fierbinți au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Acces Direct”!

Detalii fierbinți despre actorii din serialul „Liber ca pasărea cerului! „Am intrat în locuri interzise și...”

DESPRE SERIALUL „LIBER CA PASĂREA CERULUI”

Liber ca pasărea cerului” este o savuroasă comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârşită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

Ducu și Orlando sunt cei mai buni prieteni din copilărie. Au făcut școala și liceul împreună, însă viața i-a despărțit. Fiecare a luat-o într-o altă direcție și nu au mai știut unul de altul. Se întâlnesc acum, după 20 de ani, și pare că nimic nu s-a schimbat. Au aceleași glume, aceleași obsesii amuzante și frici de necontrolat și aceeași dulce inconștiență de adolescenți! Destinul le pregătește niște situații complet neașteptate, iar reîntâlnirea lor capătă o nouă dimensiune!

Nu uita! Serialul „Liber ca pasărea cerului” debutează duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1!

S-a aflat! Ștefan Bănică Jr. dezvăluie totul despre super serialul „Liber ca pasărea cerului”! „Acolo lucrează fetele cu... „El mă provoacă. Ne cățărăm unul pe altul”. Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, dezvăluiri de la filmările pentru „L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x