Antena Căutare

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, detalii despre „Liber ca pasărea cerului”: E un pic povestea Răzvan și Dani, dar mai mișto

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au vorbit despre „Liber ca pasărea cerului”, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi actori îndrăgiți au spus că povestea serialului de comedie seamănă cu cea a matinalilor Răzvan și Dani, doar că e „mai mișto”.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au vorbit despre „Liber ca pasărea cerului”, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi actori îndrăgiți au spus că povestea serialului de comedie seamănă cu cea a matinalilor Răzvan și Dani, doar că e „mai mișto”.

„E un pic povestea voastră, dar mai mișto. Sunt doi prieteni din copilărie – deci, povestea se repetă (cu referire la Răzvan Simion și Dani Oțil, n.r.). Se știu din clasa a IV-a și se întâlnesc după 20 de ani”, a spus, cu ironie, Ștefan Bănică, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Ceea ce, după părerea mea, este mișto și antrenant este faptul că acești doi băieți se comportă la 40 și ceva de ani, ca și când ar avea 15 – nu trebuie să vă mirați, că e și cazul vostru (Răzvan și Dani, n.r.). În sensul bun. Există o infantilitate în sensul bun al cuvântului care te degrevează de problemele reale ale vieții”, a mai explicat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante sunt prieteni de mult timp și colegi la Teatrul de Comedie, dar nu au jucat niciodată împreună, până acum.

„Nu ne-am întâlnit niciodată pe scenă. Eu tot vreau să-i propun ceva, dar să vedem dacă se lasă, că se lasă mai greu… pe teatru”, a spus și Marius Florea Vizante.

Ștefan Bănică a povestit și o lecție dură pe care a învățat-o ca tânăr actor, în perioada studenției, când juca la matineu.

Serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului”, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Maratonistul Alex Corneschi a doborât un record în SUA! Dani, despre pantalonii Lucsandrei: „S-ar putea să te huiduie și... Atenție, se râde cu lacrimi! Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au fost „cadâne” la „Neatza”! Mișcări de dans „incen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x