Liber ca pasarea cerului

Secretul Stelei s-a aflat! Ce simte femeia fatală din „Liber ca pasărea cerului” pentru Orlando: „El a fost prima ei fantezie”

 

Întrebarea de pe buzele tuturor: ce se întâmplă între Orlando și Stela? Jojo și Ștefan Bănică nu au elucidat misterul, dar ne-au dezvăluit un detaliu din trecutul Stelei. Se pare că răspunsul îl vom afla duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00, în premiera serialului „Liber ca pasărea cerului”.

Încă de la aparția primului promo, natura relației dintre Orlando și Stela a fost intens dezbătută. Chiar dacă cei doi actori au fost zgârciți cu informațiile, Jojo a mărturist că Orlando a fost prima iubire a Stelei.

„Ei au crescut împreună și Stela a avut întotdeauna un crush pentru Orlando. A fost prima ei iubire, prima fantezie.  Ce se va întâmpla între ei, vom vedea!”, a spus Jojo - Cătălina Grama.

Ștefan Bănică a avut un rol important în „nașterea” lui Orlando. Actorul a povestit cum imaginea personajului principal din „Liber ca pasărea cerului” i s-a conturat, puțin câte puțin, în timp ce citea scenariul.

„Pentru mine a existat un timp de pregătire. La un moment dat, citind câteva secvențe, mi-a venit imaginea asta: cu puțină bărbiță, cu-n cercel în ureche, părul nearanjat și foarte colorat. Orlando se îmbracă într-un fel, el are o tipologie, la fel cum au și Ducu și Stela.”

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI