Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Liber ca pasarea cerului

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Orlando a dat de belea! Scenă incendiară cu… Soția clientului său! „Aoleu, mămica mea, că știam că se va profita de corpul meu”

În ultimul episod din serialul „Liber ca pasărea cerului”, fermecătorul Orlando a intrat într-o încurcătură, căci a fost la rândul lui fermecat, fără vreo șansă de scăpare, de nimeni alta decât soția clientului său, care l-a angajat ca detectiv.

În ultimul episod din serialul „Liber ca pasărea cerului”, fermecătorul Orlando a intrat într-o încurcătură, căci a fost la rândul lui fermecat, fără vreo șansă de scăpare, de nimeni alta decât soția clientului său, care l-a angajat ca detectiv particular.

„Aoleu, mămica mea… Nina, ți s-a întâmplat vreodată să te afli într-o situație și să simți că știi exact unde se va ajunge?”, i-a spus Orlando frumoasei femei căreia el, ca să își primească banii din munca lui ca detectiv, trebuia să îi demonstreze infidelitatea.

Cei doi au ajuns repede în dormitorul femeii, unde Orlando, deși a încercat pentru o clipă să „își asculte instinctul” și să nu se lase fermecat de soția clientului, nu a avut sorți de izbândă… Cel puțin nu în acest sens.

„Am aflat de curând că bărbatul meu mă înșală. Singură l-am urmărit. Am și poze. I-am prins împrună. De asta te-am abordat, pentru că vreau să mă răzbun. Sex! Atât vreau să fac ca să mă răzbun! Sex pasional cu un alt bărbat”, i-a spus tânăra superbă, care apoi l-a atacat pe fermecătorul Orlando.

„Aoleu, mămica mea, că știam că exact așa se va întâmpla și se va profita de corpul meu”, și-a spus Orando, după partida de amor.

Însă, dacă aveați impresia că Nina a reușit și să îi ia lui Orlando gândul de la bani, vă înșelați. „Detectivul” a găsit degrabă o metodă prin care să obțină o dovadă a infidelității soției clientului său, dar fără să se incrimineze pe sine.

Apoi, când totul părea excelent, Orlando s-a schimbat brusc la față. La telefon cu soțul ei, Nina i-a spus bărbatului să vină acasă, ca să vadă cu ochii lui că s-a răzbunat pe el. Unde mai pui că a început și să își descrie amantul?

Orlando a sărit ca ars din pat și s-a îndreptat glonț spre fereastră, cu o mică oprire, sigur, căci l-au deranjat câteva obiecte de valoare ce se aflau în drum.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro