Antena Căutare

Ultima competiţie din Cupa Mondială de haltere poate aduce calificarea la Jocurile Olimpice. Competiția se vede live pe AntenaPLAY

Ultima competiţie din Cupa Mondială de haltere poate aduce calificarea la Jocurile Olimpice. Competiția se vede live pe AntenaPLAY

poza cu loredana toma rdicand haltere
A început Cupa Mondială de haltere, ultima competiţie care aduce calificarea la Jocurile Olimpice 2024. Probele de la categoria A, de la competiția care se desfășoară în perioada 31 martie – 11 aprilie, se vor vedea live în AntenaPLAY. | Profimedia

Cupa Mondială de haltere a început, iar ultima competiție este cea care poate aduce calificarea la Jocurile Olimpice 2024.

Trei români participă la Cupa Mondială de haltere de la Phuket

Ultima competiție are loc la Phuket, iar România avea patru reprezentanți inițial care vor să lupte în competiție, dar și locul la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Cupa Mondială de haltere se vede live pe AntenaPLAY. Ceremonia de deschiere a avut loc ieri, iar cei patru români au fost prezenți.

Citește și: Noutățile lunii aprilie în AntenaPLAY!

Loredana Toma, Andreea Cotruța, Mihaela Cambei și Valentin Iancu sunt cei patru români care participă la competiția care le poate decide viitorul. Din nefericire, Valentin Iancu, deși a trecut testul cântarului, nu poate să participe din cauza unor probleme medicale.

Mihaela Cambei și Loredana Toma sunt sportivele care au șanse mari să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Pentru Andreea Cotruța eforturile trebuie să fie și mai mari, având nevoie de o performanță constantă pentru a ajunge la competiția de la Paris.

Valentin Inacu este primul halterofil care ar fi trebuit să intre în concurs. El ar fi trebuit să concureze la 61 de kilograme pe 1 aprilie, de la ora 16:30, însă s-a retras. Pe 2 aprilie, de la ora 15:00, o putem vedea în lupta pentru medalii pe Mihaela Cambei, live în AntenaPLAY.

Loredana Tom ava participa la categoria 71 kilograme pe 7 aprilie, la ora 15:00. Competiția va fi transmisă live pe AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Citește și: Mihaela Cambei, un nou record european, după evoluţia la Campionatele Europene de haltere. Competiția se vede în AntenaPLAY

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Noutățile lunii aprilie în AntenaPLAY!... Programul competițiilor sportive din aprilie, în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x