Căutare Live

Heidi Klum, mai dulce ca o ciocolată la 44 de ani! Ca o Scufiță Roșie, a pus bărbații pe jar cu ultima apariție! „La soare ne putem uita, dar la TRUPUL ei, ba!”

A fost o femeie superbă și tot așa a rămas, chiar dacă a adunat 44 de primăveri!  Superba Heidi Klum a renunțat la cariera de fotomodel și se dedică „carierei” de mamă, pe lângă cea de jurat într-o emisiune de talente.

A fost o femeie superbă și tot așa a rămas, chiar dacă a adunat 44 de primăveri!
Superba Heidi Klum a renunțat la cariera de fotomodel și se dedică „carierei” de mamă, pe lângă cea de jurat într-o emisiune de talente.

Chiar dacă are patru copii acasă, o emisiune care o ține ocupată și zeci de contracte de imagine, nemțoaica pare să fi descoperit „elixirul tinereții”. În plus,își alege cu grijă orice ținută, iar orice cuvânt e de prisos.

Cele mai recente cadre cu ea sunt surprinse în Pasadena, cu puțin timp înainte de a intra pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o jurijează.. Îmbrăcată toată în roșu, cu picioarele puse în evidență, Heidi Klum e mai sexy ca oricând. Nici nu-i de mirare cum reușește să atragă numai bărbați tineri și sexy…

Oare ce părere au despre „pierdere” cei doi foști soți? Nu degeaba i se spune „Trupul”...

Tot ce trebuie să știi despre extensiile de păr. Ce peruci se poartă anul acesta: "Părul se dezinfectează"... Ireland este copia fidelă a mamei sale în tinerețe, dar a moștenit și privirea pătrunzătoare a tatălui ei. Rodul iubirii...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri