Căutare Live

Heidi Klum, mai dulce ca o ciocolată la 44 de ani! Ca o Scufiță Roșie, a pus bărbații pe jar cu ultima apariție! „La soare ne putem uita, dar la TRUPUL ei, ba!”

A fost o femeie superbă și tot așa a rămas, chiar dacă a adunat 44 de primăveri!  Superba Heidi Klum a renunțat la cariera de fotomodel și se dedică „carierei” de mamă, pe lângă cea de jurat într-o emisiune de talente.

A fost o femeie superbă și tot așa a rămas, chiar dacă a adunat 44 de primăveri!
Superba Heidi Klum a renunțat la cariera de fotomodel și se dedică „carierei” de mamă, pe lângă cea de jurat într-o emisiune de talente.

Chiar dacă are patru copii acasă, o emisiune care o ține ocupată și zeci de contracte de imagine, nemțoaica pare să fi descoperit „elixirul tinereții”. În plus,își alege cu grijă orice ținută, iar orice cuvânt e de prisos.

Cele mai recente cadre cu ea sunt surprinse în Pasadena, cu puțin timp înainte de a intra pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o jurijează.. Îmbrăcată toată în roșu, cu picioarele puse în evidență, Heidi Klum e mai sexy ca oricând. Nici nu-i de mirare cum reușește să atragă numai bărbați tineri și sexy…

Oare ce părere au despre „pierdere” cei doi foști soți? Nu degeaba i se spune „Trupul”...

O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul... Ireland este copia fidelă a mamei sale în tinerețe, dar a moștenit și privirea pătrunzătoare a tatălui ei. Rodul iubirii...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri