Dieta cu URZICI, dieta primăverii! Topești 1 kilogram pe zi, SĂNĂTOS

Primavara asta trebuie sa incerci dieta cu urzici, prin care slabesti sanatos un kilogram de pe zi. Iata beneficiile dietei cu urzici, dieta primaverii.

Dieta cu URZICI este arma primăverii împotriva grăsimii nedorite. Beneficiind de toate proprietățile sănătoase ale urzicilor vei ajunge să slăbești sănătos chiar și câte un kilogram pe zi. Uite ce presupune dieta cu urzici, dieta primăverii.

Urzicile sunt un aliment sănătos, care se găsește din abundență primăvara. Tarabele sunt pline cu aceste arme de topire a grăsimii, iar prețurile sunt infime.

Slăbește și detoxifiază-te cu dieta cu urzici

Urzicile sunt extrem de benefice pentru organismul uman și au numeroase proprietăți astrigente, diuretice, tonice, detoxifiante, antioxidante și antiinflamatorii. Aceste plante conțin foarte multe vitamine și minerale de care organismul are nevoie atunci când intră în procesul de slăbire. Printre acestea se numara: vitaminele A, B, C si K si minerale precum fier, crom, potasiu, fosfor si zinc.

Dieta cu URZICI, dieta primăverii! Topești 1 kilogram pe zi, SĂNĂTOS

Tot ce trebuie să faci este introduci urzicile în alimentația ta, evitând grăsimile nesănătoase, prăjelile, băuturile dulci și carbogazoase. Bea în fiecare dimineata pe stomacul gol, o cană de ceai de urzici cu multă lămaie. Nu te înfometa, dar nici nu trebuie să cazi în extrema cealaltă.

După cum ți-ai putut da seama, o cură de slăbire cu urzici nu presupune să urmezi un plan alimentar riguros, însă este indicat să consumi zilnic cel puțin un preparat pe bază de urzici, fie că este vorba despre supă de urzici, ceai de urzici, piure de urzici sau mâncărică de urzici.

Sportul este de mare ajutor în dieta cu urzici, astfel că trupul tău va căpăta alt tonus în cel mai scurt timp.

Primăvara (calendaristică, cel puțin) este în toi, așadar este momentul optim să începi dieta cu urzici, dieta primăverii.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri