Căutare Live

(P) Luna femeii, sărbătorită cu Stailer.ro

Am intrat deja în „luna femeii”, luna martie fiind prin tradiție destinată sexului frumos, în toate colțurile lumii.

Luna femeii, sărbătorită cu Stailer.ro

antena 1

Este un motiv în plus pentru tine să arăți bine, mai ales că sunt două momente - 1 și 8 martie, în care femeile parcă se iau la întrecere, care să arate mai bine și mai cochet aranjate.

Poți face acest lucru acasă, iar majoritatea dintre noi avem propria trusă de ustensile cu ajutorul căreia ne aranjăm părul sau aplicăm un machiaj de zi cu zi. Cum procedezi însă atunci când colega de birou vine cu un coc savant sau cu niște șuvițe blonde, care par să o întinerească cu cel puțin zece ani?

Ei, bine, toate acestea sunt mai greu de executat acasă. Asta dacă nu ești deja un profesionist în domeniu. Chiar și în acest caz, tot ai nevoie de un ajutor de specialitate, care nu poate veni decât de la un stilist sau de la un salon specializat în așa ceva.

Cum obții o programare la salon în luna martie?

Dată fiind aglomerația din această perioadă, să obții o programare pentru vopsit in Oradea, spre exemplu, poate fi dificilă, dacă nu imposibilă. Dacă intri în saloanele deschise în marile centre comerciale, vei vedea că programările pentru luna martie sunt făcute și cu câteva săptămâni, dacă nu cu luni înainte.

La fel vei păți și la saloanele de cartier, unde, fără o programare făcută din timp, greu găsești intrare. Nu îți mai rămâne decât să iei saloanele la pas, în încercarea de a prinde un loc sau de a găsi o portiță lăsată de o clientă care nu a onorat programarea.

Dar acest lucru se bazează în mare proporție pe noroc. Iar timpul tău știm că este prețios, oricât de mult ai ține la modul în care arăți. Soluția în acest caz poate veni de la Stailer, o platformă specializată în identificarea saloanelor și a stiliștilor disponibili din orașul tău.

Un site simplu și intuitiv

Dacă ai intrat deja pe pagina de start a platformei Stailer, vei observa încă de la început că vorbim despre un site extrem de simplu, care vine în întâmpinarea ta cu răspunsuri concrete la toate întrebările ridicate.

Scopul site-ului nu este să te plimbe dintr-un loc în altul, ci să îți ofere exact ceea ce ai nevoie: adică o programare la un stilist. Am spus stilist? Nu am greșit deloc, întrucât pe Stailer.ro nu vei obține doar o programare pentru vopsit in Oradea sau în orașul tău de reședință, ci mult mai mult de atât. Poți avea acces inclusiv la baza de date a stiliștilor disponibili la saloanele vizualizate.

Iar dacă ai o recomandare în acest sens de la o prietenă sau colegă de serviciu, este de ajuns să tastezi doar primele caractere, iar platforma îți va afișa numele complete care corespuns combinației de litere introduse de tine.

Dacă ai introdus deja serviciul dorit, sexul, orașul și ora convenabilă, atunci programarea ta e ca și făcută. Află pașii concreți pentru finalizarea unei programări pe [email protected]

(P) L'Oreal Paris True Match - secretul machiajului frumos și rezistent...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x