Căutare Live

Puterea machiajului. Dovada că orice femeie poate arăta ca o vedetă când intră pe mâna artistului potrivit

Ulyana Starobinskaya, specialistă în machiaj din Sankt Petersburg, ajută femeile să se vadă dintr-un unghi diferit, doar cu ajutorul fardurilor. Femeia a pornit proiectul Transformare, prin care alterează înfățișarea clientelor obișnuite, făcându-le să se simtă ca adevărate staruri de cinema.

O specialistă în machiaj din Rusia face furori pe Instagram cu transformările la care își supune clientele

Instagram Ulyana Starobinskaya

Ulyana Starobinskaya discută cu clientele ei pentru a înțelege de la început ce imagine își doresc acestea să transpună. Pune întrebări despre stilul de viață la care aspiră, iar mai apoi se folosește de abilitățile ei pentru a le oferi încredere.

Starobinskaya are un cont de peste 21.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează imagini înainte și după transformare.

Numeroase studii arată că aplicarea machiajului are un efect benefic asupra psihicului feminin. Oamenii de știință au demonstrat că femeile se machiază pentru a face față anxietății legate de aspectul chipului lor, pentru a se conforma normelor sociale, pentru a-și crește încrederea de sine și pentru a părea mai sociabile sau convingătoare.

Citește și: Doar ea putea avea curajul să se fotografieze așa. Cum arată Lady Gaga fără machiaj, într-o zi obișnuită

Așadar, machiajul are beneficii nu doar asupra aspectului fizic, ci și asupra stării mentale.

La fel ca mulți alți specialiști în arta machiajului, Ulyana Starobinskaya îi sfătuiește pe oameni să nu subestimeze niciodată puterea produselor cosmetice.

Mai multe transformări spectaculoase realizate de rusoaică pot fi admirate aici.

Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x