Căutare Live

(P) Ești în căutarea unui administrator profesionist pentru imobilul tau?

Dorim să implementăm pe piață un sistem de administrare a imobilelor simplu, eficient, transparent și fără costuri inutile. Implicând absolut toată structura decizională în procesul de administrare al blocului, de la comitet executiv, la președinte, dar și adunare generala (forum decizional suprem !)

(P) Ești în căutarea unui administrator profesionist pentru imobilul tau?

Practic, compania noastră va gestiona și administra proprietatea dumneavoastră exact în forma contractuală stabilită. Ne ocupăm de toate operațiunile, inclusiv verificările tehnice, o necesitate critică în cele mai multe cazuri ale asociațiilor de proprietari.

Încasăm și depunem la bancă sumele colectate, asigurându-ne astfel că tranzacțiile financiare sunt efectuate conform legii, pentru a asigura activitate profesională cu o corectitudine fiscală totală.

Totodată monitorizăm periodic starea tehnică și estetică a clădirilor administrate, urmând ca rapoartele de verificare să fie înaintate asociației pentru efectuarea reparațiilor sau remedierilor necesare, astfel contribuind decisiv la dezvoltarea condițiilor necesare pentru o funcționare optimă, asigurând prosperitatea blocului pe termen lung.

În cele peste 43 de asociații de proprietari (cca 6 120 apartamente) pe care le administrează societatea noastră, fie că este vorba de o problemă cu instalațiile sanitare, cu electricitatea, cu încasările sau cu o lucrare de reparație, totul este rezolvat de către noi, fără nicio grijă pentru Asociație. Aceasta este deviza și politica noastră de lucru.

La solicitarea Asociatiei, putem realiza fără nicio problemă un avizier digital în care se pot vizualiza listele de întreținere, proiectele în curs, când sunt următoarele Adunări Generale, astfel că toți proprietarii sunt ținuti la curent, chiar și cei care nu locuiesc efectiv în imobil sau care nu vor să piardă timpul la casierie pentru a obține aceste informații de bază.

Suntem printre puținele societăți ce prestează serviciul de administrator bloc in Bucuresti si Ilfov punâd la dispoziția clientilor săi o siguranță suplimentară prin polița de asigurare de prestare a serviciilor administrative în valoare de 40 000 EUR.

Totodata vă putem ajuta și cu înfiinţarea Asociaţiei de Proprietari, dacă aveți nevoie:

Conform Legii 230/2007 în scopul reprezentării şi susţinerii intereselor comune ale proprietarilor, legate de folosirea bunurilor aflate în proprietatea comună indiviză din clădirea ce alcătuieşte un condominiu, proprietarii locuinţelor şi ai spaţiilor cu altă destinaţie decât cea de locuinţă se pot constitui în asociaţii de proprietari cu personalitate juridică.

  • O asociaţie de proprietari se poate înfiinţa doar la iniţiativa a minimum 3 persoane fizice sau juridice, în intereseul general sau colectiv sau în interes personal nepatrimonial.
  • La înfiinţarea unei asociaţii, este necesar un patrimoniu iniţial echivalent cu un salariu minim pe economie.

Împreună cu Dvs. vom realiza un serviciu impecabil de Administrare imobile si asociatii de proprietari in Bucuresti ( sector 1 | sector 2 | sector 3 | sector 4 | sector 5 | sector 6 ) si Ilfov.

Ne puteti contacta la:

https://administrareimobil.ro/

0773 850 548 | 0729 057 053

Servicii Marketing Digital oferite de Seo 4Prime. Transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă, bazându-te pe strategii care functionează.

Cum cureți rapid tigaia sau oala de negreală dacă ai ars mâncarea. Scapi ușor de murdărie cu ingredintele pe care le ai ...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x