Căutare Live

Tapetul din nou la modă pentru locuințe. Cum alegem tapetul și care sunt avantajele tapetului?

Anamaria Capatineanu, designer de interior, a prezentat la Neatza cu Răzvan de ce este tapetul din nou la modă pentru locuințe, cum alegem tapetul și care sunt avantajele tapetului.

Tapetul din nou la modă pentru locuințe

Cândva la modă, tapetul revine în atenția designerilor de locuințe, dar puțin altfel decât îl știam înainte.

Anamaria Capatineanu, este un designer de interior, care, printre altele, crează tapete pentru locuințe, cu diverse modele și culori, mai întâi electronic, sau după pictură, după dorința clientului.

Astfel de tapete se pot modela în funcție de culorile din locuințe, de mobila din dotare, dar la mare căutare sunt tapetele inspirate din natură, având culori vii, în ton cu peisajele actuale, sau cu cele inspirate din vacanțele exotice.

Tapetul din nou la modă pentru locuințe. Cum alegem tapetul și care sunt avantajele tapetului?

Tapetul din nou la modă pentru locuințe

O altă noutate este aceea că se poate alege și pune tapet doar pe un perete, sau pe o porțiune de perete, în funcție de ceea ce există în camera respectivă.

Citește și: De ce să optezi pentru un dormitor cu design minimalist

Tapetul cu modele inspirate din natură reprezintă o adevărată relaxare pentru persoana care lucrează, sau locuiește în camera respectivă. Este vesel, revigorant și creează o stare de bine.

Este cel mai recomandat mai ales în perioada aceasta mai dificilă când se stă mai mult în casă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Avantajul folosirii tapetului este acela că se aplică foarte ușor, fără a mai face mizerie ca după zugrăvit, fără a pierde timpul cu pregătirea camerei și acoperirea altor suprafețe de lucru.

Pentru mai multe detalii, accesați materialul video de mai jos, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani:

Cât de frecvent ar trebui, de fapt, să spălăm așternuturile din dormitor...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri