Drojdia de bere conține numeroase enzime active și antioxidanți, accelerând metabolismul dumneavoastră. Bogată în zinc, magneziua, fosfor, seleniu, crom și vitamine precum A, E, D, complexul B, dar și altele aproape 16 la număr, drojdia este un bun ajutor în combaterea kilogramelor în plus.
Este bine de reținut că acestă dietă trebuie ținută maxim 30 de zile și minim 10 după este bine să faceți o pauză. Acest ingredient ieftin și ușor de găsit îți taie pofta de mâncare, de dulce, astfel ajută să te ferești de consumul ridicat de calorii. Foarte important este să consumați drojdia înaite de masă, sub orice formă doriți.
5 moduri în care poți consuma drojdia
1 Uscată sub formă de granule.
2 Cel mai simplu este să combini drojdia cu miere. Amestecarea a două linguri de drojdie cu două de miere poate fi cea mai ușoară metodă de consumare.
3 Dizolvați drojdia în ceaiuri sau sucuri făcute în casă, din fructe.
4 Adăugarea drojdiei uscate peste salată. Este recomandat să consumați cât mai multe salate, așa că această metoadă poate fi una ideală.
5 Amestecarea drojdiei cu iaurt grecesc si puțină miere dacă simțiți nevoia de ceva dulce. Dacă vreți ceva mai special puteți adăuga chiar și bucăți de fructe.
Ce este interzia în dietă
1 Drojdia de bere este contraindicată pesoanelor cu probleme renale acute.
2 Nu consumați drojdie după masă deoarece o să vă provoace balonări destul de serioase.
3 Eliminați din alimentație dulciurile de orice fel.
Vă recomadăm ca pe parcursul dietei să consumați minim doi litri de apă pe zi și să faceți cât mai multă mișcare pentru a accelera procesul de slabire.
Medicii au DEZVĂLUIT o cauză clară a demenței. Cum te poți feri...