1 august, Scoaterea Sfintei Cruci. Rugăciunea aducătoare de iubire și minuni în dragoste

Calendar ortodox august 2019. Credinciosii ortodocsi cinstesc astazi, 1 august, Scoaterea Sfintei Cruci. Citeste cea mai puternica rugaciune, catre Sfanta Cruce, aducatoare de iubire si minuni in dragoste.

Calendar ortodox august 2019. Credincioșii ortodocși cinstesc astăzi, 1 august, Scoaterea Sfintei Cruci. Citește cea mai puternică rugăciune, către Sfânta Cruce, aducătoare de iubire și minuni în dragoste.

Calendar ortodox 1 august. Tradiții și obiceiuri în ziua Scoaterii Sfintei Cruci: “Conform tradiţiei populare, de ziua Crucii se închide pământul, care ia cu sine insectele, reptilele şi plantele ce au fost lăsate la lumină în primăvară. În lumea satelor încă se mai crede că, în această zi, şerpii, înainte de a se retrage în ascunzişuri, se strâng mai mulţi la un loc, se încolăcesc şi produc o piatră nestemată, folositoare pentru vindecarea tuturor bolilor”, spun specialiştii în etnografie şi folclor în cadrul.

Citește și: Calendar ortodox 1 august 2019. Scoaterea Sfintei Cruci

Rugăciunea Sfintei Cruci, aducătoare de iubire și minuni în dragoste

„Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara, cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie.

Bucura-te, Preacinstita si de viata purtatoare Cruce a Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine, Cinstita Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul.

Ingradeste-ma, acopera-ma si ma pazeste, Doamne, cu puterea Cinstitei si de viata purtatoarei Tale Cruci, departand de la mine tot raul!

In mainile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, Iti incredintez sufletul meu, pazeste-ma, binecuvinteaza-ma, miluieste-ma dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale si viata vesnica imi daruieste. Amin (de trei ori).”

Citește și:

Postul Adormirii Maicii Domnului 2019. Cele mai importante reguli pentru a ține un post corect

Postul Adormirii Maicii Domnului 2019. Rugăciune la începutul postului și paraclis

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri