Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

5 produse de infrumusetare pentru cei mai putin priceputi

Companiile producatoare de cosmetice vin in ajutorul persoanelor inzestrate cu mai putina indemanare cand vine vorba de machiaj. Acestea au creat produse care iti ofera un look impecabil, fara prea mult efort sau bataie de cap!

1. Rujul abtibild - vine in nuante si modele numeroase. Acesta a fost creat pentru persoanele care sunt in graba. Aplicarea lui dureaza doar 10 secunde.

2. Vopseaua de par spuma - te scapa de mersul al salon si de cheltuieli. Acest produs este sub forma de spuma si se aplica extrem de usor si de repede.

3. Machiajul abtibild - seamana cu un plasture si contine fard de ochi in diferite nuante si combinati. Acesta se aplica pe ochi, se preseaza, iar in cateva secunde ai un machiaj complet!

4. Oja abtibild - functioneaza pe acelasi principiu ca fardul si rujul abtibild. Acest produs se lipeste pe unghii si nu necesita decat o ajustare dupa forma si marime.

5. Fondul de ten spray - te ajuta sa aplici fondul de ten rapid si pe suprafete mari. Nu este nevoie decat sa il pulverizezi si sa il intinzi putin cu un buretel special sau cu degetele.

FOTO: beautyandmakeup.net

Recomandari