Ieftine, satioase si sanatoase. Sardinele contin tone de Omega3 si sunt considerate cea mai buna alegere pentru mesele sanatoase.
Atletii care au nevoie de suplimente de proteine pentru a-si construi si fortifia muschii nu mananca de obicei cotlete de porc, dupa ce termina antrenamentele. Doua mari surse de proteine de animale aflate in suplimenti sunt zerul si cazeinele, amandoua provenind din lapte. Zerul este cel mai des folosit in shake-urile de proteine, deoarece sunt absorbite rapid de organism.
3. Ferme de ingrijire a animalelor
Daca vedeti aceasta eticheta pe carne sau lactate, inseamna ca animalele au fost crescute dupa un standard ridicat de calitate, de la inceputul si pana la sfarsitul vietii lor. Fara antibiotice sau hormoni, crescute in spatiu mare si cu putin stres.
4. Pietele fermierilor locali
Toata lumea stie ca pietele fermierilor locali reprezinta cea mai buna alegere cand vine vorba de produse naturale si proaspete. Ei atrag, de asemenea, alti producatorii locali de carne, lactate, pasari de curte si peste.
5. Mancaruri biologice
Oricat de mult ne-ar placea sa discreditam mancarurile biologice pentru preturile lor exorbitante, proteinele pe care le contin reprezinta un motiv mai mult decat suficient pentru a se afla in topul listei de mancaruri bogate in proteine.
Mancarurile biologice inseamna lapte, carne si pasari, carora nu le-au fost administrate medicamente si hormoni. Acelasi lucru este valabil si pentru pesti, care sunt crescuti fie in ferme ecologice, fie transportati din ocean, intr-un mod certificat. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi sa evitati cumpararea de amestec de carne de vita, exceptand cazurile in care vedeti cu ochii vostri prepararea si taierea bucatilor.