Afla cum poti decora o veioza!

O lampa banala poate fi transformata foarte usor intr-un obiect de decor elegant si nu ai nevoie de multe lucruri pentru a face acest lucru.

Sfaturile oferite de revista Better Homes and Gardens te ajuta sa redecorezi lampile in timp scurt si cu costuri minime.

Mozaic de hartie. Poti sa tai mai multe modele din hartie colorata pe care sa le lipesti la baza lampii. Ai posibilitatea de a crea orice model si nu depui la fel de mult efort ca in cazul mozaicului traditional, din bucati de sticla.

Abtibilduri. Design-ul unei lampi se schimba complet daca ii aplici cateva abtibilduri. Fie ca alegi un model floral sau unul geometric, transformarea este garantata.

Aplicatii de litere. Abajurul unei lampi poate fi si el transformat daca scoti la imprimanta cateva litere si le decupezi. Apoi, le lipesti pe materialul abajurului, petru cele rotunjite fiind foarte potrivite literele mari, drepte.

Model floral. Florile pot fi decupate din reviste sau realizate din material textil. Inainte de a le lipi pe abajur, poti sa le faci o gaura in mijloc in care sa infigi cateva pioneze dupa ce le montezi pe abajur.

Foto: bhg.com

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri