Căutare Live

Afla cum trebuie pastrate alimentele in frigider!

Daca vrei sa pastrezi alimentele asa cum trebuie, nu e chiar simplu sa le asezi in frigider. Sunt niste reguli stricte de care, daca nu tinem cont, riscam sa ne alegem cu boli grave. Mai ales vara, cand hrana se altereaza rapid.

Cei mai muti dintre noi depoziteaza produsele usor perisabile pe primul raft al frigiderului, crezand ca aici ar fi cea mai scazuta temperatura. De fapt, la baza frigiderului este punctul cu cea mai mica temperatura si aici ar trebui sa pastram alimente precum ouale si carnea, bogate in proteine. In partea de refrigerare a frigiderului ar trebui sa fie o temperatura de cel putin patru grade celsius, iar in partea de congelare aceasta ar trebui sa fie de sub -18 grade.

Timpul de depozitare al alimentelor este si el important pentru pastrarea calitatii lor. Daca sunt tinute prea mult, unele se pot transforma in adevarate cocktail-uri de bacterii. Acestea nu vor la frig. De exemplu, in carnea cruda se poate dezvolta o bacterie care duce la toxiinfectii alimentare.

Maioneza si carnea nu trebuie tinute mai mult de o zi la frigider, lactatele maximum trei zile, iar fructele si legumele pana la o saptamana.

Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri