Căutare Live

Alege-ti cremele de ochi in functie de varsta

Pentru ca oferta este atat de bogata, probabil te oboseste numai gandul de a alege intre ele. Iti spunem noi ce trebuie sa stii ca sa cumperi exact produsul potrivit.

Gel contur de ochi cu vitamine


Crema contur pentru fermitate - varsta potrivita 25-30: hidrateaza pielea delicata din jurul ochilor; reduce pungile si ajuta la prevenirea ridurilor; estompeaza cearcanele din jurul ochilor.

Crema contur antirid - peste 30 ani: reimprospateaza si hidrateaza pielea obosita din jurul ochilor si accelereaza metabolismul, ajutand la reducerea pungilor de sub ochi si a primelor riduri.

Serumul (serul) - peste 35 ani: formula concentrata care lupta impotriva ridurilor de expresie, reducandu-le semnificativ; previne formarea altor riduri; imbunatateste aspectul cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Roll-on - este un aplicator special, ce poate contine oricare dintre produsele de mai sus. Cu ajutorul bilei de aluminiu se realizeaza un masaj local cu efect suplimentar de inlaturare a semnelor de oboseala.

Produse:

Ser roll-on pentru ochi Lumene, anti-pungi si cearcane; aplicatorul sub forma de roll-on maseaza bland pielea, activand circulatia, 67 lei

Roll-on Nivea Visage Q10 Plus, formula pe baza de gel ce sterge urmele oboselii; efect antirid; factor de protectie solara, 32,36 lei

Ser contur pentru ochi si buze Gerovital Plant cu extract bio de floare de colt, cu proprietati de regenerare si protectie, 15,30 lei

Gel contur ochi Iwostin, hipoalergenic, cu cofeina pura, diminueaza cearcanele si calmeaza ochii obositi. 36 lei

Vibreur Collagene Yeux de la L'Oreal, crema contur antirid, anticearcan, anti pungi, cu sistem de micro-vibratie, 57,30 lei

Citeste si Revista Felicia!

Emotiile tatalui influenteaza dezvoltarea copilului... Ai nevoie de mai mult somn decat crezi!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri