Bucataria germana - bogata, consistenta si variata
Mancarea germana e bazata in special pe o extraordinara varietate de preparate din carne de porc, vita, peste, carne de pasare - de la salamuri, carnati sau leberwurst si pana la faimoasele snitele. Nemtii consuma foarte mult peste marin sau de apa dulce.
Publicat: Marti, 26 Iulie 2011, 00:00 |
Actualizat Sambata, 30 Iunie 2012, 11:11
Bucataria lor foloseste multe fructe:
Articolul continuă după reclamă
Ca grasime, folosesc predilect untul, margarina si untura de porc
O masa de pranz nemteasca se compune din
a desert, germanii mananca mai ales inghetata si fructe
Revista Felicia
Reteta zilei: Salata berlineza...
Gradina: Ophiopogon - iarba cu flori de crin...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.