Daca bei mai mult de doi litri de apa pe zi reduci riscul aparitiei cancerului la vezica

Cu totii stim ca apa inseamna sanatate, insa in cazul barbatilor poate face cu adevarat minuni. Conform unor cercetatori, barbatii care beau mai mult de 2 litri de apa in fiecare zi prezinta mai putine riscuri sa dezvolte cancer de vezica, informeaza telegraph.co.uk.

La acest studiu au participat 48.000 de barbati trecuti de 40 de ani. Participantii au completat chestionare in care erau intrebati cat de multe lichide consuma in general.

Conform cercetatorilor, odata cu inaintarea in varsta, organismul barbatilor se dezhidrateaza mai repede si de aceea li se recomanda foarte multa apa.

In Marea Britanie, mai mult de 10.000 de oameni sunt diagnosticati in fiecare an cu cancer la vezica, al patrulea cel mai intalnit tip de cancer. Afectiunea este mai des intalnita la barbati decat la femei iar acest lucru se intampla cel mai des dupa varsta de 50 de ani.

Foto: telegraph.co.uk


Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri