Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Desert: Briose à la Mazilique

Pentru varianta cu ciocolata se inlocuieste o lingura din cantitatea de faina cu una de cacao. Pofta buna!

Ingrediente









PENTRU GLAZURA

100g de ciocolata alba sau amaruie
2 linguri de lapte
50g de unt
75g de zahar pudra
fulgi de migdale, fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau capsuni pentru ornat

Preparare

1. Se asaza toate ingredientele pentru aluatul de briose intr-un bol si se amesteca cu mixerul 1-2 minute, pana se obtine o compozitie cremoasa.

2. Se asaza intr-o tava de copt briose, forme din hartie, speciale pentru briose. Se toarna cate putin din aluat in fiecare forma.

3. Se lasa in cuptorul preincalzit la 180º C/ gaz 4, pentru 18-20 de minute, pana cresc si se rumenesc.

4. Pentru glazura se topeste ciocolata impreuna cu laptele si untul. Se amesteca, adaugand si zaharul pudra. Se da fiecare briosa prin glazura si se orneaza, dupa preferinte, cu fulgi de migdale, fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau capsuni.

Citeste mai multe retete interesante pe Good Food

Recomandari