Antena Căutare

Desert inedit: Tarta cu mere si martipan

Iata un desert extrem de delicios si aromat, si foarte usor de preparat!

Ingrediente:

- 375g de aluat de pateuri;

- doua mere;

- 200g martipan;

Articolul continuă după reclamă

- zahar pudra.

Mod de preparare:

1. Se intinde o foaie subtire din 375g de aluat de pateuri. Se imparte in 20 de patrate cu latura de aproximativ 5cm. Se inteapa fiecare patrat cu furculita. Se asaza intr-o tava. Se decojesc doua mere, se curata de miez si se taie cuburi de cate 2cm.

2. Se asaza cate o felie mica de martipan peste fiecare patrat de aluat (vei avea nevoie de aproximativ 200g), se pun deasupra cateva cuburi de mar si se da la cuptor la 200º C/gaz 6 timp de 10 minute, pana cand devin crocante. Se presara cu zahar pudra si se serveste.

Citeste si Good Food!

Mila Kunis, imaginea posetelor Miss Dior... Cum sa prepari aluatul de placinta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x