PENTRU SOSUL DE CIOCOLATA
300g crema de vanilie
25g de ciocolata neagra, taiata bucatele
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 170º C/gaz5. Se ung cu ulei sase forme dintr-o tava de muffins. Se cerne cacaua intr-un bol mare, apoi se adauga restul ingredientelor uscate. Se amesteca, apoi se face o adancitura in mijloc.
2. Se bat laptele, oul si uleiul, apoi se toarna in amestecul de faina si se mixeaza repede, ca sa se formeze un aluat. Se pune cu lingura in forma de muffins, apoi se da tava la cuptor timp de 15 minute sau pana cand muffins au crescut si sunt tari la atingere. Se incalzeste crema de vanilie la microunde sau intr-o tigaie, apoi se adauga ciocolata si se amesteca pana cand s-a topit. Se pun muffins pe farfurii si se toarna peste ele sosul de ciocolata.
Citeste mai multe retete interesante pe Good Food!