Desert: Prajitura cu banane

Bananelele se afla printre fructele favorite ale copiilor. Acum le poti folosi si intr-o prajitura delicioasa!

Ingrediente:

Pentru blat

- 2 pahare de apa minerala;

- 1 pahar si jumatate de faina;

- 1/2 pahar de ulei;

- 1 lingura de gem de caise;

- 1 lingura de nuca macinata;

- 1 lingura de pesmet de biscuiti;

- 1 lingura de cacao;

- 1 plic de praf de copt;

- coaja de la o lamaie.

Pentru crema

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

- 4 banane;

- 3 linguri de nuci pisate;

- 4 linguri de zahar pudra;

- 3 linguri de pesmet de biscuiti;

- 100 de grame de margarina/

Mod de preparare:

1. Se amesteca gemul cu apa intr-un blender. Se adauga apoi toate celelalte ingrediente si se amesteca bine cu un mixer.

2. Se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se baga la cuptor timp de 45 de minute. Blatul se lasa la racit.

3. Se paseaza bananele si se adauga cu zaharul pudra, pesmetul si nuca.

4. Se adauga margarina frecata spuma. Crema se intinde peste blat si se presara nuca pisata.

Se serveste rece!

FOTO: myrecipes.com

Ultimele știri