- Finala Asia Express e miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Drumul Zeilor ajunge la capăt cu marii câștigători
- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente:
Pentru blat
- 2 pahare de apa minerala;
- 1 pahar si jumatate de faina;
- 1/2 pahar de ulei;
- 1 lingura de gem de caise;
- 1 lingura de nuca macinata;
- 1 lingura de pesmet de biscuiti;
- 1 lingura de cacao;
- 1 plic de praf de copt;
- coaja de la o lamaie.
Pentru crema
- 4 banane;
- 3 linguri de nuci pisate;
- 4 linguri de zahar pudra;
- 3 linguri de pesmet de biscuiti;
- 100 de grame de margarina/
Mod de preparare:
1. Se amesteca gemul cu apa intr-un blender. Se adauga apoi toate celelalte ingrediente si se amesteca bine cu un mixer.
2. Se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se baga la cuptor timp de 45 de minute. Blatul se lasa la racit.
3. Se paseaza bananele si se adauga cu zaharul pudra, pesmetul si nuca.
4. Se adauga margarina frecata spuma. Crema se intinde peste blat si se presara nuca pisata.
Se serveste rece!
FOTO: myrecipes.com
Studiu: Foile de ceapa, benefice pentru organism... Octodon Debus, o companie simpatica si sociabila...