Antena Căutare

Dip din boabe albe de fasole si sparanghel

Cand vrei o gustare usoara si rapida, poti face un dip din legume caruia sa-i dai savoare cu un pic de verdeturi proaspete. Este o alternativa sanatoasa la sosurile pe care le poti cumpara de la market si il poti folosi si pentru sandvisuri.

Ingrediente:

6-7 bucati de sparanghel

o conserva de boabe albe de fasole, mari, clatite bine

un catel de usturoi

Articolul continuă după reclamă

1/4 cana ulei de masline

1/2 cana frunze de busuioc proaspete

2-3 linguri suc de lamaie

sare si piper

Instructiuni:

Taie sparanghelul bucatele si lasa deoparte capetele dure. Pune-l apoi la fiert pentru cateva minute pana cand se inmoaie. Scurge-l bine si cand se raceste putin, foloseste un blender pentru a-l marunti. Pune si restul ingredientelor in blender pana cand totul se transforma intr-o crema fina.

Serveste cu bastonase de morcov si ardei, cu paine pitta sau cu chipsuri tortilla.

sursa: www.veggiebelly.com


Reporter certificat la numai 12 ani, in Illinois... Cum iti ingrijesti tenul uscat...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng Sambata, 14.12.2024, 15:30
2025 de exceptie Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x