Antena Căutare

Dip din boabe albe de fasole si sparanghel

Cand vrei o gustare usoara si rapida, poti face un dip din legume caruia sa-i dai savoare cu un pic de verdeturi proaspete. Este o alternativa sanatoasa la sosurile pe care le poti cumpara de la market si il poti folosi si pentru sandvisuri.

Ingrediente:

6-7 bucati de sparanghel

o conserva de boabe albe de fasole, mari, clatite bine

un catel de usturoi

1/4 cana ulei de masline

1/2 cana frunze de busuioc proaspete

2-3 linguri suc de lamaie

sare si piper

Instructiuni:

Taie sparanghelul bucatele si lasa deoparte capetele dure. Pune-l apoi la fiert pentru cateva minute pana cand se inmoaie. Scurge-l bine si cand se raceste putin, foloseste un blender pentru a-l marunti. Pune si restul ingredientelor in blender pana cand totul se transforma intr-o crema fina.

Serveste cu bastonase de morcov si ardei, cu paine pitta sau cu chipsuri tortilla.

sursa: www.veggiebelly.com


Reporter certificat la numai 12 ani, in Illinois... Cum iti ingrijesti tenul uscat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x