Căutare Live

Esti mahmur? Cafeaua si ibuprofenul sunt solutia

Cercetatorii de la Universitatea Thoman Jefferson din Philadephia au descoperit ca substanta produsa de corp in urma intoxicarii cu alcool este responsabila pentru durerile de cap si indispozitia asociate cu mahmureala. Exista insa remediu!

Testele efectuate pe cobai au dezvaluit faptul ca, in ciuda numeroaselor alte "retete" de tratare a mahmurelii, cafeaua si ibuprofenul sunt cele mai eficiente in restabilirea echilibrului dupa o betie. Bei o cafea, iei un ibuprofen!

Pentru a scapa cat mai eficient de indispozitia cauzata de alcool, este necesara si o hidratare constanta a corpului. Beti cat mai multe lichide si consumati fructe proaspete!

Asta in cazul in care nu stiati deja.

Foto: nydailynews.com

VIDEO! Reteta zilei: carpaccio de dovlecel cu legume... VIDEO! Expozitie...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri