Căutare Live

Fiul lui Jennifer Lopez a confundat piscina cu toaleta

E greu atunci cand copiii tai abia invata sa foloseasca toaleta - lenjeria si cearceafurile murdare pot fi o adevarata bataie de cap. Dar problema de usurare a lui Max, fiul lui Jennifer Lopez si al lui Marc Anthony, i-a costat pe parintii lui ceva mai mult decat o lenjerie de pat. Buzunarele lui J. Lo si al lui Marc au simtit acest mic incovenient, "eliberandu-se" de 6 mii de dolari.

"Max a avut un mic-mare incident in piscina. Sistemul de filtrare a fost afectat, asa ca ni s-a cerut sa platim pentru curatare. Si ne-a costat destul de scump. Cel mic s-a usurat de 6 mii de dolari", a spus Marc la emisiunea lui Jay Lenno.

Jennifer si Marc au crezut ca astfel de probleme sunt tinute sub control, dar se pare ca Max si surioara lui geamana, Emme, si-au dat seama cum sa ii puna rapid in incurcatura pe cei doi parinti.

Marc a povestit amuzat cum ii ademenea pe copii sa foloseasca toaleta. "Ori de cate ori faceau treaba la toaleta, le dadeam cate o acadea. Insa dupa trei zile am realizat ca am ramas fara acadele. Haha!", a ras actorul.

FOTO: Hollybaby.com

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... Reteta zilei: pui curry cu spanac...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri