FOTO! Coffee Joulies: cafea si ceai la temperatura ideala

Daca iti plac ceaiul sau cafeaua, atunci cunosti eterna problema a bauturii care este prea fierbinta cand este gata preparata si se raceste prea repede imediat ce ajunge la temperatura ideala pentru a putea fi bauta.

Dave and Dave, vecini din copilarie si prieteni cu spirit antreprenorial, au dezvoltat impreuna o afacere care s-ar putea sa te incante: Coffee Joulies. Este vorba de niste boabe de cafea ceva mai mari, metalice, care puse in cana cu ceai sau cafea o racesc de trei ori mai repede, dar in acelasi timp pastrand bautura calda pentru mai mult timp.

2011/08/19//356659-cofeeee.jpg

Cand sunt scufundate in apa, ceai sau cafea fierbinte, acestea absorb imediat temperatura ridicata, iar apoi o elibereaza treptat. In acest fel, dupa ce se "raceste" suficient, cafeaua este mentinuta calda pentru mai mult timp.

Foto:joulies.com

ilovecoffee.co.za

Ultimele știri