Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

FOTO! Top 5 cele mai luxoase locuinte din Bucuresti

Majoritatea apartamentelor cu preturi depasind un milion de euro sunt localizate in zona soselei Nordului din Bucuresti, fapt care confirma prezenta acestui cartier in topul celor mai exclusiviste la nivelul Capitalei.

Pe prima pozitie in top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti se afla un penthousePe locul 2 se afla doua penthouse-uri situate tot in soseaua Nordului din Bucuresti si scoase la vanzare la un pret de doua milioane de euro fiecare. Primul, aflat intr-un bloc cu 6 etaje, este un duplex situat la etajul 5 + 6 retras. Are o suprafata utila de 330 mp si este compartimentat in living+dining, bucatarie cu spatii de depozitare, 4 dormitoare, 4 bai cu cada, dus sau jacuzzi. Apartamentul este finisat de lux si include in proprietate 2 locuri de parcare in subsolul blocului.

Cel de-al doilea apartament este compus dintr-un living, bucatarie mobilata, 4 dormitoare si 4 grupuri sanitare. Locuinta se afla intr-un bloc construit in 2007, are 250 mp si dispune de 2 terase mari cu panorama spre Parcul Herastrau si de 2 locuri de parcare in garajul subteran al condominiului.
Pe pozitia a 3-a se afla un alt apartament din zona soselei Nordului. Locuinta se afla intr-un bloc de apartamente la etajul 6 si dispune de o suprafata utila de 465 mp cu o terasa exclusiva de 200 mp. Apartamentul are 5 camere, 4 bai, bucatarie echipata Miele, jacuzzi, doua locuri de parcare in garaj si boxe de depozitare (in garaj). Ca fapt divers, baia matrimoniala are mobilier inalt Antonio Lupi, apartamentul fiind dotat cu semineu de sticla cu lemne si sistem de purificare a aerului pentru intreaga locuinta. Pretul cerut de vanzator este de 1,5 mil. euro.

Cea mai scumpa oferta (pe mp) pe segmentul apartamentelor este insa un imobil aflat in top 5 pe pozitia a 4-a. Pentru locuinta de 3 camere din zona Unirii (Tribunal) proprietarul cere peste 13.700 euro/mp (1,25 mil. euro). Apartamentul are o suprafata de 91 mp, se afla la etajul 2/7 al unui bloc construit in 1994 si necesita renovare.

Pe ultimul loc in topul nostru se afla un penthouse cu 9 camere din zona Primaverii. Locuinta are o suprafata utila de 354 mp si se afla la ultimele doua nivele ale unui imobil cu 6 etaje. Pe primul nivel se afla bucatariea, 3 camere, un open space si o baie, iar cel pe cel de-al doilea - 4 camere, un open space si o baie. Propietarul cere pentru aceasta locuinta 1,2 milioane de euro.

Totusi, cu numai 2,75 mil. euro (fara TVA) se poate cumpara in Bucuresti un intreg bloc de apartamente. Imobilul are 6 etaje, suprafata utila de 2.000 mp si sase locuri de parcare in subteran.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Citeste si Fin.ro!

Recomandari