Ingrediente:
- Doua cani de faina;
- Doua lingurite praf de copt;
- Doua lingurite bicarbinat;
- ½ lingurita sare;
- 3 linguri zahar;
- Doua oua mari, batute usor;
- 3 cani lapte batut;
- 4 linguri unt nesarat, topit, plus ½ lingurita pentru uns tigaia.
Preparare:
1. Amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul intr-un bol mediu. Adauga ouale, laptele si doua linguri de unt; amesteca bine.
2. Incinge tigaia si pune untul la topit. Folosind un polonic mic, pune clatitele la prajit. Ele trebuie sa inceapa sa faca bule de aer si sa fie putin uscate pe margini cand vor fi gata de intoarcere. Tine-le pe foc pana cand devin aurii. Se servesc calde, cu miere sau gem.
Foto: cookingnook.com
FOTO! Rnd Infinite Clock - un ceas care NU iti arata ora... De ce scuipa pisicile...