"Chef"-ul Wolfgang Puck a dezvaluit presei o parte din minunile culinare pe care el, Matt Bencivenga si echipa de 350 angajati le vor servi celor aproximativ 1.500 de invitati de marca.
Astfel, meniul include somon afumat, placinta de pui cu trufe negre, tacos cu homar, rosii si cepe murate, salata de sfecla rosie si unt de fistic, costite inabusite servite cu polenta (mamaliga) si parmezan, cotlete de miel cu sos de menta, homar cu sos curry si ghimbir, branzeturi cu sos balsamic, cartofi copti aurii, caviar si smantana.
De asemenea, Puck a precizat ca 90% din ingredientele pentru meniu provin de la producatori locali, cu exceptia homarilor importanti din Maine si a trufelor, aduse din Franta. Per total, se vor servi circa 725 de kilograme de homar si 1.000 de sticle de sampanie Moet & Chandon.
In ceea ce priveste desertul, maestrul Sherry Yard a conceput o prajitura spumoasa, de ciocolata neagra, in forma unei scari care duce la o placheta cu numele Oscar, tot din ciocolata, de data aceasta alba. Si, evident, din meniu nu lipsesc clasicele mini-statuete Oscar din ciocolata, pudrate cu aur.
Foto: Intactimages