Ingrediente:
- 12 carnati subtiri de porc;
- 1 lingura ulei de masline;
- 8 felii de bacon;
- 250g de rosii cherry;
- 2 lingurite de mustar cu boabe;
- 4 oua;
- paine prajita, pentru servit.
Metode:
1. Se incalzeste cuptorul la 220° C/ gaz 7. Se asaza carnatii intr-o tava, intr-un singur strat, si se stropesc cu ulei. Se invelesc in feliile de bacon si se tin la cuptor 15-20 de minute pana cand incep sa se rumeneaca si sa sfaraie.
2. Se amesteca baconul si carnatii astfel incat totul sa se rumeneasca in mod egal. Se imprastie deasupra rosiile si se stropesc carnatii cu mustar. Foloseste o lingura pentru a crea patru spatii, apoi sparge cate un ou in fiecare. Pune din nou tigaia in cuptor 5-8 minute sau pana cand albusurile s-au intarit si rosiile s-au inmuiat.
Citeste si Good Food Romania!