Antena Căutare

Noua recomandari pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare de Pasti

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti face zece recomandari care ne ajuta sa prevenim toxiinfectiile alimentare si alte boli care apar frecvent in perioada Sarbatorilor Pascale.



2. Nu consumati carne care provine din taieri clandestine, ambulante;

3. Nu consumati carne insuficient tratata termic;

4. Nu folositi oua de rata/gasca la prepararea cremelor, prajiturilor, maionezei;

5. Nu uitati sa va spalati bine pe maini cu sapun inainte de a prepara alimentele;

6. Pastrati la frigider alimentele usor alterabile: carnea, pestele, ouale, maioneza, cremele;

7. Nu pastrati alimentele preparate langa cele nepreparate (carne cruda langa cea preparata, mezeluri, preparate traditionale din carne de miel);

8. Nu achizitionati bauturi alcoolice traditionale (vin, tuica) de la comercianti ambulanti;

9. Aveti grija ce si cat mancati.

Citeste si jurnalul.ro!
foto: media.rd.com

Copiii nascuti prematur = risc de ADHD... Ce miel mancam si cum evitam problemele din cauza alimentelor in perioada Pastelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x