Antena Căutare

(P) Top 10 cele mai ieftine aspiratoare robot

Tehnologia din zilele noastre ne ajută să finalizăm cu minim de efort toate atribuțiile profesionale și personale.

(P) Top 10 cele mai ieftine aspiratoare robot
Top 10 cele mai ieftine aspiratoare robot | antena 1

Iar când ajungi acasă după o zi plină de provocări sau când ai în preajmă copii mici și zglobii sau animale de companie pe măsură, fără nicio îndoială nu mai ai aceeși energie să cureți casa de la A la Z chiar dacă nevoia de obligă. Electrocasnicele și electronicele din prezent sunt menite să-i simplifice întreaga muncă, așa cum e și un aspirator robot ce face casa lună cât tu te relaxezi și-ți odihnești corpul și mintea.

Nu doar că aceste aspiratoare sunt extrem de practice și compacte, dar în același timp sunt dotate cu funcții extraordinare și o utilizare intuitivă pentru orice utilizator.

Vei afla astăzi de ce e recomandat să-ți achiziționezi un astfel de aspirator robot, ce avantaje îți oferă, precum și ce aspiratoare robot ieftine poți cumpara cu un buget redus.

Avantajele unui robot aspirator

Spre deosebire de un aspirator clasic, robotul aspirator deține dimensiuni mult mai compacte, fiind mai ușor de depozitat, dar și de utilizat în spațiile greu acesibile. Având la îndemână un astfel de aspirator nu va mai trebui să te apleci și să te miști în poziții incomode, când aspiratorul face tot ceea ce ai nevoie la distanță de o comandă.

O parte dintre modelele disponibile pe piață dețin atât funcție de aspirare, cât și o funcție extra de spălare. Totuși, în timp ce majoritatea aspiratoarelor clasice pot fi utilizate și pe țesături (de exemplu pe canapea), aceste aspiratoare robot sunt cu precădere adecvate pe podea (lemn, gresie etc.), dar unele sunt compatibile și cu materialele textile precum covoarele. Însă, cu cât este mai dens materialul, cu atât șansele ca aspiratorul să dețină o eficiență de 100% sunt mai reduse în lipsa unei funcții dedicate.

Totodată, aspiratorul robot poate fi manevrat cu ușurință prin intermediul unei conexiuni cu telefonul mobil sau printr-o apăsare de buton, ceea ce simplifică cu mult curățenia în locuință. Practic, tu nu mai trebuie să faci mare lucru, în afară de a-l pune la încărcat sau de a-i schimba acumulatorii după o anumită perioadă de timp. Versiunile mai performante dețin inclusiv opțiunea de a-și creea o hartă proprie a locuinței/unei încăperi și de a o memora pentru utilizarea ulterioară fără reprogramare, cu o baterie reîncărcabilă care, în momentul în care este aproape de limita de descărcare, robotul se reîntoarce în suportul său ce ajută la încărcarea bateriei.

Așadar, un aspirator robot se poate dovedi a fi o investiție destul de bună pentru persoanele care-și doresc să se bucure de mai mult confort cu ajutorul tehnologiei moderne, dar și pentru persoanele care doresc să-ți eficientizeze sarcinile zilnice.

De ce lucruri să ții cont când îți cumperi un robot aspirator

Tu de ce lucruri ții cont atunci când achiziționezi un aspirator obișnuit?

Și în cazul aspiratoarelor robot există câteva caracteristici ce trebuie să primeze în alegerea acestuia.

Știm că cel mai important lucru pentru tine poate fi prețul de achiziție, căci uneori îți dorești să fii în trend și să te bucuri de noile dispozitive lansate pe piață, dar nici nu-ți dorești să faci o gaură în buget investind în cel mai scump. Prețul este totuși o alegere subiectivă însă, ca și în cazul altor produse electrocasnice, cu cât robotul aspirator este mai scump, cu atât sunt mai mari și șansele ca el să fie mai eficient și mai performant, lucru care-ți va influența în mod pozitiv așteptările de la acesta.

Dar și cu un aspirator robot accesibil îți poți duce sarcinile la bun sfârșit atâta timp cât in punct de vedere al caracteristicilor tehnice acesta te reprezintă întru totul.

De exemplu, suprafața încăperii și autonomia bateriei (chiar și tipul bateriei) sunt indicatori importanți de alegere al aspiratorului. Ideal este ca aspiratorul să fie capabil să curețe suprafețele fără a fi necesar să-l reîncarci la infinit pentru a finaliza de curățat aceeași încăpere.

De asemenea, un lucru la fel de important e și capacitatea rezervorului. Cu cât rezervorul este mai mare, cu atât acesta va putea colecta mai multă mizerie fără să fie necesar să-l golești la perioade scurte de timp.

Nu omite nici tipul de aspirare și/sau suprafețele cu care robotul este compatibil, pentru a te asigura că beneficiezi de o eficiență sporită și zero griji.

Funcțiile extra de care poate dispune un astfel de aspirator pot fi un plus pentru confortul tău, de la conexiunea cu un device inteligent care-ți permite să conectezi și să manevrezi robotul fără pic de efort, funcția de reîncărcare automată, funcție de autocurățare etc.

Top 10 cele mai ieftine aspiratoare robot

Odată familiarizat cu avantajele oferite de un aspirator robot, cât și cu aspectele de care trebuie să ții cont în alegerea celui mai potrivit model, nu rămâne decât să descoperi aspiratorul potrivit. Cele mai bune opțiuni le vei găsi în mediul online unde găsești o varietate mai largă de branduri și prețuri.

Îți venim în ajutor cu top 10 cele mai ieftine modele de aspiratoare pe care le poți găsi ]n stoc la noi și vei descoperi câteva dintre caracteristicile fiecăruia ca să-ți fie mai ușor să-l găsești pe cel preferat de tine.

  • Aspirator robot Teesa Smart Vac TSA5030, Autonomie 100 min, 0.3 l (Negru) - 349,99 lei

Dacă ești în căutarea unui robot aspirator accesibil, sub 500 lei, cu o autonomie crescută, robotul de la Teesa ar putea fi alegerea potrivită. Acest robot este compatibil cu suprafețele dure, dar și pentru covoare, fiind un aspirator compact ce îndepărtează cu succes praful sau murdăria de dimensiuni reduse de pe suprafețele în cauză. Acest aspirator e capabil să realizeze doar aspirare uscată, iar motorul bine optimizat produce un zgomot redus astfel încât robotul să nu te deranjeze atunci când te relaxezi.

  • Aspirator robot Sencor SRV 1000SL, Autonomie 80 min, rezervor 0.2L (Negru/Gri) - 559,99 lei

Dacă-ți dorești un aspirator robot la fel de compact, însă care poate realiza inclusiv curățarea umedă a suprafețelor, atunci modelul de la Sencor poate fi alternativa potrivită.

Acest aspirator are într-adevăr o autonomie și o capacitate de stocare mai redusă față de precedentul model, însă poate fi soluția ideală pentru persoanele care-și doresc să economisească mai mult timp prin curățarea și spălarea concomitentă a suprafețelor.

Aspiratorul are o greutate redusă, de doar 2.5 kg și datorită formei ergonomice și a perilor din dotare acesta se va roti în momentul în care se lovește de un obstacol, facilitând igienizarea imobilului.

  • Aspirator Robot iHunt Robot Vacuum PRO + Mop, 0.38L, 22W, Autonomie 90 min (Alb) - 695,00 lei

Brandul iHunt îți pune la dispoziție și modelul 2 în 1, un robot ultra smart pe care-l poți controla prin intermediul telefonului tău mobil sau a oricărui device inteligent.

Acest aspirator este capabil să creeze și să proceseze hărți predefinite ce pot fi ulterior modificate, astfel încât recunoaște cu cea mai mare ușurință traseul de lucru.

Este prevăzut cu senzor anti-cădere și senzor infraruși, detectând cu ușurință orice urmă de praf sau murdărie. Acumulatorul de 2200 mAh îți oferă posibilitatea să te bucuri de o autonomie până la 90 minute, fiind robotul ideal pentru o suprafață de până la 150 m².

  • Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential, 420ml, autonomie 90 minute, 25 W, arie de acoperire 90mp, Wi-Fi (Alb) - 699,99 lei

Investind nesemnificativ mai mult poți avea un popular robot de la Xiaomi, cu poate aspira cu ușurință o arie de până la 90 m² și un timp de funcționare de până la 90 minute datorită bateriei de 2500 mAh.

Poate fi utilizat prin intermediul asistentului virtual Alexa de la Google și în armonie cu sistemul tău inteligent Smart Home al casei tehnologizate, de ultimă generație, având un nivel ridicat de aspirare și filtrare al murdăriei de pe diferite suprafețe mulțumită filtrului HEPA din alcătuire.

  • Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, 33W, 2500PA, Autonomie 40min, 0.6L, control in aplicatie (Alb) - 939,99 lei

La fel de inteligent este și aspiratorul Mi Robot tot de la Xiaomi care are o capacitate de depozitare a impurităților și/sau de filtrare a apei de puțin peste 0.5 l și care curăță și spală podelele din materiale diverse în același timp.

Vei întâlni în cadrul acestui robot un plus de inteligență artificială mulțumită sistemului de încărcare și a senzorilor din dotare care, în momentul în care bateria scade la 15%, robotul se deplasează singur către stația de reîncărcare cu care este echipat. Timpul mediu de reîncărcare este de aproximativ 3ore iar durata maximă de utilizare este de 40 minute, asigurând o eficiență sporită de curățenie, cu un zgomot redus.

  • Aspirator robot eufy RoboVac 15C, 1500Pa, Autonomie 100 minute, Wi-Fi, Amazon Alexa/Google Assistant, 0.6l (Negru) - 961,99 lei

Zonele extrem de murdare vor fi ca noi în mai puțin de două secunde cu ajutorul aspiratorului RoboVac, făcându-ți pardoselile dure să strălucească în maximul de 100 minute, autonomia pe care aceasta o poate acoperi astfel încât să-ți igienizezi chiar și întreaga locuință.

Acest aspirator inteligent poate fi utilizat prin intermediul smartphone-ului tău și a aplicației dedicate, dar și prin comandă vocală, prin intermediul asistentului virtual Google.

Un plus îl reprezintă învelișul de sticlă care-i oferă mai multă durabilitate și protecție avansată la șocuri, unde contribuie și tehnologia anti-cădere, respectiv senzorii cu capacitate de evitare a obstacolelor.

  • Aspirator robot iRobot Braava Jet 240, iAdapt 2.0, 25 mp (Alb) - 984,00 lei

Pe cât este de compact, pe atât poate fi de eficient acest robot aspirator dotat cu 3 module de curățare și tehnologie inteligentă de control.

Aspiratorul este gata de utilizare după doar 2 ore de reîncărcare și poate curăța umed și/sau uscat o suprafață de până la 25 m².

Este un robot silențios cu o putere de 33 W care vine însoțit de multiple accesorii ce-ți fac munca mai ușoară.

  • Aspirator robot Eta Felix, Autonomie 120 min (Alb) - 983,99 lei

Un robot simpatic și extrem de eficient este și Eta Felix, un robot aspirator care te va impresiona prin autonomia sa ridicată, dar și prin silențiozitatea sa dată de intensitatea zgomotului de doar 67 dB.

Capacitatea de 0.5 l este suficientă pentru a îndepărta cu ușurință murdăria și praful acumulat pe parcursul unei zile.

  • Aspirator robot Lenovo GY60X77243 E1, 40 W, 0.5 L, 1400 Pa (Negru) - 1.017,99 lei

Lenovo te poate impresiona nu doar prin dispozitivele de uz general, ci și prin acest robot aspirator care la prima vedere nu pare să lase loc de compromisuri.

În ciuda prețului ușor mai ridicat, vine cu o putere relativ crescută, o capacitate generoasă pentru depozitarea prafului, respectiv capacitate de până la 300 ml pentru spălarea umedă.

Aspiratorul are un nivel de zgomot redus, fiind prietenos atât cu copiii, cu perioadele tale de relaxare, cât și cu animăluțele tale.

Bateria este reîncărcabilă cu ajutorul unui doc specializat care pregătește robotul 100% în timp de aproximativ 2 ore jumătate.

Este echipat și cu filtru Hepa pentru o protecție avansată a sănătății tale.

  • Aspirator robot eufy RoboVac 11S Slim, 1300Pa, Autonomie 100 min, Wi-Fi, rezervor 0.6l (Negru) - 1.046,99 lei

Deții animale de companie sau copii cu o personalitate puternică? Relaxați-vă împreună în timp ce aspiratorul de la Robo își face treaba pentru care a fost programat, într-un mod silențios.

Cu o intensitate sub 55 dB, acest robot puternic extrem de mic combină puterea ridicată de aspirație cu un device de a cărui design modern te vei îndrăgosti.

Poate acționa în permanență mai bine de o oră pe toate suprafețele dure, fiind conceput special pentru acestea. Nu-ți fă griji privind mentenanța și siguranța sa! Sistemul de evitare a obstacolelor îi permite să se deplaseze pe traiectorii precise și fără grija incidentelor nedorite.

În concluzie, un aspirator robot este exact accesoriul de ultimă generație care se transformă cu ușurință în propriul tău asistent la curățarea și aspirarea podelelor, respectiv a țesăturilor.

Prin intermediul acestui aspirator te poți bucura de mai mult timp liber pentru tabieturile tale, dar și să-ți menții ordinea în locuință fără efort.

Nu uita că prețurile sunt de actualitate și că acestea pot suferi modificări în timp. Așa că grăbește-te să prinzi cel mai bun robot aspirator, la cel mai bun preț! La evoMAG.

(P) Chiar și hainele de casă pot fi șic și la modă... Tradiții și obiceiuri de Mucenici. Ce superstiții s-au păstrat din bătrâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x