Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Paște 2018. Cum faci curățenia generală de Paște în 5 pași simpli

Sărbătoarea Paştelui se apropie, la fel și curățenia generală. Nu doar masa trebuie să fie îmbelşugată, dar şi casa trebuie să fie cât mai curată şi aranjată pentru a fi gata să primească oaspeţi.

Sărbătoarea Paştelui se apropie, la fel și curățenia generală. Nu doar masa trebuie să fie îmbelşugată, dar şi casa trebuie să fie cât mai curată şi aranjată pentru a fi gata să primească oaspeţi. Iată cele mai utile sfaturi pentru curățenia generală de Paște.

Nu trebui să apelezi la o firmă de curățenie și nici să cheltui sume exagerate pe produsele de curățenie. Poți avea locuința lună de Paște cu ajutorul unor soluții, preparate de tine, acasă.

Citește și Paște 2018. 7 flori de primăvară pe care să le ai în casa ta de Paște

Curățenia generală de Paște

1. Cum scapi de praf. Păstrează într-o cutie pămătufurile folosite; fiind antistatice, ai putea foarte bine să ștergi cu ele praful de pe ecranul televizorului. O altă variantă ar fi să folosești o lavetă din bumbac un pic umezită, pentru că praful să nu se mai împrăștie în aer.

2. Îndepărtează urmele de pe mobilă. Freacă mobilă cu un amestec de ulei de măsline și scrum de țigară, apoi curăț-o cu o cârpă curată și da-o cu spray de mobilă. Petele de apă de pe mobilă. Freacă pata cu vaselină, las-o așa timp de 24 de ore, apoi șterge locul respectiv. De asemenea, poți să freci zona cu pastă de dinți normală (non-gel), până când pata dispare.

3. Curăță interiorul cuptorului cu un amestec de apă fierbinte și oțet, apoi clăteste. Că să nu mai fie nevoie să cureți prea curând, pune folie de aluminiu în partea de jos a cuptorului; schimb-o de câte ori e nevoie. Curăță cuptorul cu microunde în cel mai simplu mod: pune câteva felii de lămâie într-un bol cu apa rece, lasă-l neacoperit în cuptorul cu microunde până ajunge apa să fiarbă, apoi mai ține-l la încălzit aproximativ un minut.

PAȘTE 2018. Când încep DENIILE

4. Cum să cureți ușor podelele
Folosește o soluție de curățat universală și un mop umed, din microfibre, sau un burete mare, curat. Ai putea din când în când să le cureți cu mopul uscat sau cu aspiratorul, că să aduni firele de păr și praful care s-a adunat.

5. Cum să cureți oglinda din baie – nu va mai trebui să o cureți atât de des dacă previi aburirea acesteia printr-o metodă simplă: după ce ai spălat-o, șterge-o cu o cârpă uscată și un pic de săpun sau detergent lichid.

BONUS: Cum să obții pahare curate ca lacrima. Spăla-le cu apa caldă și detergent, apoi clateste-le în apa călduță în care ai pus două lingurițe de oțet.

Aceste trucuri te vor scăpa de grija curățeniei de Paște, sâcâitoare, dar atât de necesară.

Paște 2018 | Lumină din lumină în România și în lume | Antena 1 și a1.ro

Paște 2018

Paștele catolic și Paștile ortodox sunt celebrate în 2018, la o săptămâna distanță.
Paste 2018. Paștele catolic va cădea duminică, 1 aprilie 2018
Paste 2018. Paștile ortodox va cădea duminică, 8 aprilie 2018

Paște 2017

Paștele catolic și Paștile ortodox sunt celebrate în 2017, la aceeași dată, duminică 16 aprilie.
Paste 2017. Paștele catolic a căzut dumincă, 16 aprilie 2017
Paste 2017. Paștele ortodox a căzut duminică, 16 aprilie 2017

Paște 2019

Paștele catolic și Paștile ortodox sunt celebrate în 2019, la o săptămână distanță.

Paste 2019. Paștele catolic va cădea dumincă, 21 aprilie 2019
Paste 2019. Paștele ortodox va cădea duminică, 28 aprilie 2019

Sursa: Avantaje

Recomandari