Antena Căutare

Povestea unui desert care a devenit traditie: Budinca de Craciun

Traditional, budinca de Craciun se face in 8 ore, cu o luna inainte de Craciun, timpul minim ce trebuie acordat maturarii. In tot acest timp, gustul se implineste. In ziua Craciunului budinca se asaza la abur inca doua ore si se serveste foarte fierbinte alaturi de creme aromate cu citrice sau coniac.





Articolul continuă după reclamă

Citeste tot articolul pe Good Food!

Foto: essentialingredient.com.au

Desert de iarna: Biscuiti cu fistic si merisoare... Reteta: Cartofi cu branza si vin...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x