Antena Căutare

Reteta de post a zilei: sparanghel la cuptor cu rosii, masline si busuioc

Reteta de post a acestei zile de vineri este compusa din sparanghel, ca ingredient de baza, alaturi de rosii, masline si busuioc - totul la cuptor. Pofta buna si un weekend frumos!

Ingrediente (4 portii):

600 grame sparanghel proaspat;

o mana de masline negre; lasate intregi

20 rosii cherry, coapte;

Articolul continuă după reclamă

3 linguri ulei de masline;

un catel usturoi, feliat;

o mana de busuioc proaspat;

sare, piper;

putin ardei iute rosu, uscat.

Preparare:

Dupa ce ati spalat bine sparanghelul si ati pregatit restul ingredientelor conform indicatiilor, amestecati-le bine intr-un vas mare.

Asezati apoi toate aceste legume intr-o tava mare de cuptor si bagati-o inauntru - dupa ce ati preincalzit cuptorul la 225 de grade Celsius. Tineti-le aproximativ 10-12 minute, mai amestecand insa din cand in cand in tava.

Sparanghelul nu trebuie sa fie foarte moale, insa patruns si sa-si fi "tras" din aromele celorlalte ingrediente.

Pofta buna!

Foto: tasteofhome.com

Dependenta de copii si familiile numeroase... Nasterea - mai putin dureroasa ca in trecut...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x