Antena Căutare

Reteta de post a zilei: sparanghel la cuptor cu rosii, masline si busuioc

Reteta de post a acestei zile de vineri este compusa din sparanghel, ca ingredient de baza, alaturi de rosii, masline si busuioc - totul la cuptor. Pofta buna si un weekend frumos!

Ingrediente (4 portii):

600 grame sparanghel proaspat;

o mana de masline negre; lasate intregi

20 rosii cherry, coapte;

3 linguri ulei de masline;

un catel usturoi, feliat;

o mana de busuioc proaspat;

sare, piper;

putin ardei iute rosu, uscat.

Preparare:

Dupa ce ati spalat bine sparanghelul si ati pregatit restul ingredientelor conform indicatiilor, amestecati-le bine intr-un vas mare.

Asezati apoi toate aceste legume intr-o tava mare de cuptor si bagati-o inauntru - dupa ce ati preincalzit cuptorul la 225 de grade Celsius. Tineti-le aproximativ 10-12 minute, mai amestecand insa din cand in cand in tava.

Sparanghelul nu trebuie sa fie foarte moale, insa patruns si sa-si fi "tras" din aromele celorlalte ingrediente.

Pofta buna!

Foto: tasteofhome.com

Dependenta de copii si familiile numeroase... Nasterea - mai putin dureroasa ca in trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x