Ingrediente (4 portii):
600 grame sparanghel proaspat;
o mana de masline negre; lasate intregi
20 rosii cherry, coapte;
3 linguri ulei de masline;
un catel usturoi, feliat;
o mana de busuioc proaspat;
sare, piper;
putin ardei iute rosu, uscat.
Preparare:
Dupa ce ati spalat bine sparanghelul si ati pregatit restul ingredientelor conform indicatiilor, amestecati-le bine intr-un vas mare.
Asezati apoi toate aceste legume intr-o tava mare de cuptor si bagati-o inauntru - dupa ce ati preincalzit cuptorul la 225 de grade Celsius. Tineti-le aproximativ 10-12 minute, mai amestecand insa din cand in cand in tava.
Sparanghelul nu trebuie sa fie foarte moale, insa patruns si sa-si fi "tras" din aromele celorlalte ingrediente.
Pofta buna!
Foto: tasteofhome.com
Dependenta de copii si familiile numeroase... Nasterea - mai putin dureroasa ca in trecut...