Antena Căutare

Reteta de post: Fasole alba cu ceapa coapta si rosii

O reteta delicioasas de post, in care baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei. In plus, o portie nu are decat 191 de calorii!

Ingrediente:


ulei de masline

Articolul continuă după reclamă

2 catei de usturoi, tocati marunt

15g frunze de rozmarin, tocate

300g de rosii cherry, taiate in jumatati

2 x 400g conserve de fasole alba, scursa si clatita

4 linguri de otet balsamic

4 linguri de parmezan, ras pe razatoarea mare (optional, pentru cei care nu tin post)

Preparare:

1. Se incalzeste cuptorul la 180º C/gaz 4. Se taie in sferturi una dintre cepe si se asaza pe o tava impreuna cu rosiile cherry. Se stropesc cu 1 lingura de ulei si se lasa la cuptor 20 de minute.

2. Se toaca marunt cealalta ceapa si se asaza intr-o cratita impreuna cu 2 linguri de ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare si piper. Se lasa pe foc 10 minute pana cand se inmoaie. Se adauga fasolea si otetul in cratita si se mai lasa putin pe foc. Se adauga legumele coapte si parmezanul, se amesteca si se serveste.

Foto: Good Food

VIDEO! Vladut a gatit tortelloni cu carne in sos dulce acrisor... FOTO! Bucatariile viitorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 13 noiembrie 2024. Alexandra și Ștefan au câștigat suma de 10000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 13 noiembrie 2024. Alexandra și Ștefan au câștigat suma de 10000 de lei Miercuri, 13.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x