Ingrediente:
- 6 linguri ulei de masline;
- O ceapa taiata fin;
- 2 linguri otet din vin alb;
- 2 lingurite mustar cu boabe intregi;
- Sare mare si piper proaspat macinat;
- 450 grame spanac proaspat, curatat si taiat;
- Cateva felii de sunca, taiate fasii;
- 6 ridichi, taiate subtire;
- 6 oua fierte, taiate in 4.
Preparare:
1. Incalzeste uleiul intr-o tigaie medie, adauga ceapa, caleste usor, apoi ia de pe foc si pune otet, mustar, sare si piper si amesteca.
2. Intr-un bol adanc, combina spanacul, sunca si ridichi. Pune amestecul de ceapa peste salata si amesteca usor. Deasupra asaza ouale taiate si serveste. Pofta buna!
Foto: 100daysofsalad.com
Sfaturi pentru a aranja mobila in casa... Beneficiile produselor din soia in alimentatia copiilor...