Reteta solicita un mic efort pentru ca legumele sunt tinute la cuptor intr-o singura tava de copt, insa merita, deoarece, dup ace vei termina de mancat, cu siguranata te vei linge pe degete!
Ingrediente:
1 ceapa rosie, taiata in 8 felii;
1 vanata medie, taiata in bucati de marimea unei imbucaturi;
2 dovlecei medii, feliati subtire;
1 ardei rosu si unul galben, curatati de seminte si taiati in bucati de marimea unei imbucaturi;
1 lingura ulei de masline;
1 conserva de 400g de rosii taiate;
1 mana frunze de busuioc, rupte in bucati mari;
100g de branza de capra.
Preparare:
1. Se incinge cuptorul la 200º C. Se asaza ceapa, vanata, dovleceii si ardeii intr-o tava de copt si se amesteca cu ulei. Se asezoneaza si se tine la cuptor 30 de minute pana cand legumele sunt coapte.
2. Se adauga amestecand rosiile si busuiocul, apoi se presara branza deasupra. Se pune tava din nou in cuptor pentru 10 minute pana cand incepe sa fiarba si branza este topita. Se serveste fierbinte cu paine crocanta, cartofi copti sau paste.
Pofta buna!
Foto: GoodFood
Internetul, un pericol pentru copii... Copiii nascuti toamna, predispusi la astm...