Ingrediente
- 400g de paste penne;
- 500g tulpini de sparanghel, curatate si taiate in diagonala;
- 2 linguri ulei de masline;
- 6 felii de pancetta, taiate bucatele;
- 200g de rosii cherry, injumatatite;
- 1 mana buna frunze de busuioc;
- parmezan ras, pentru servit.
Mod de preparare
1. Se încinge cuptorul la 200ºC. Se fierb pastele in apa cu sare. Se asaza sparanghelul intr-o tava, se presara cu pancetta si se stropeste cu ulei. Se lasa la cuptor 10 minute, pana ce se rumeneste pancetta, apoi se adauga rosiile si se mai lasa inca 5 minute.
2. Se scurg pastele si se adauga in tava impreuna cu frunzele de busuioc maruntite si asezonate. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se serveste in boluri, cu parmezan ras deasupra.
Citeste si alte retete interesante pe Good Food!