Antena Căutare

Articole despre parmezan

Rețeta zilei la Super Neatza, 28 septembrie 2021, gătită de chef Nicolai Tand. Linguini cu zucchini și parmezan

Rețeta zilei la Super Neatza, 28 septembrie 2021, gătită de chef Nicolai Tand. Linguini cu zucchini și parmezan

În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul îndrăgitului matinal, chef Nicolai Tand, a pregătit o rețetă de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfectă pentru masa de prânz sau cină.

Marti, 28.09.2021, 14:19
Super Neatza, 28 septembrie 2021. Linguini cu zucchini și parmezan, rețeta lui chef Nicolai Tand

Super Neatza, 28 septembrie 2021. Linguini cu zucchini și parmezan, rețeta lui chef Nicolai Tand

În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de paste folosint linguini cu zucchini și parmezan.

Marti, 28.09.2021, 09:56
Rețeta zilei la Super Neatza, 30 august 2021. Salată de fructe cu două tipuri de brânzeturi, preparată de Vlăduț

Rețeta zilei la Super Neatza, 30 august 2021. Salată de fructe cu două tipuri de brânzeturi, preparată de Vlăduț

În ediția din 30 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată din mai multe tipuri de fructe cu două tipuri de brânzeturi, dar și un dressing delicios.

Luni, 30.08.2021, 11:59
Super Neatza, 30 august 2021. Rețeta lui Vlăduț: Salată de fructe cu două tipuri de brânzeturi

Super Neatza, 30 august 2021. Rețeta lui Vlăduț: Salată de fructe cu două tipuri de brânzeturi

În ediția din 30 august 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de fructe cu două brânzeturi, care conține că ingrediente mere, pere, pepene roșu, nectarine, pudra de fistic, struguri, brânză cu mucegai, parmezan, mure, prune, afine, pepene galben, banane, smochine, cornet, struguri roșii, struguri albi, mango, ulei de mango, dar și alte ingrediente delicioase.

Luni, 30.08.2021, 08:41
Supă de roșii cu usturoi și parmezan. Rețetă din bucătăria italiană

Supă de roșii cu usturoi și parmezan. Rețetă din bucătăria italiană

Cu multe roșii de grădină bine coapte, cu usturoi și frunze de busuioc, iar la final cu parmezan răzuit, va fi un adevărat răsfăț culinar această supă de roșii cu usturoi și parmezan, inspirată din bucătăria italienească.

Luni, 24.08.2020, 09:40
Gnocchi de casă cu prosciutto și creveți. Rețeta lui Chef Munti

Gnocchi de casă cu prosciutto și creveți. Rețeta lui Chef Munti

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal,ne propune pentru o masă gustoasă și hrănitoare o rețetă simplă de Gnocchi de casă cu prosciutto și creveți.

Vineri, 21.08.2020, 13:35
Rețeta lui Chef Munti: Gnocchi cu Prosciutto și creveți

Rețeta lui Chef Munti: Gnocchi cu Prosciutto și creveți

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine creveti, parmezan, Prosciutto crudo, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Gnocchi cu Prosciutto si creveti ".

Vineri, 21.08.2020, 13:13
Reţeta lui Vlăduţ: Tăiței cu vinete

Reţeta lui Vlăduţ: Tăiței cu vinete

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de vinete, parmezan, paște, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Tăiței cu vinete".

Marti, 12.05.2020, 08:24
Cum preparăm cele mai gustoase chiftele de pui în sos alb de ciuperci cu brânzeturi?

Cum preparăm cele mai gustoase chiftele de pui în sos alb de ciuperci cu brânzeturi?

Chiftelele sunt apreciate de toți consumatorii preparatelor din carne, însă sosurile cu care sunt combinate le poate înnobila gustul delicios.

Miercuri, 26.02.2020, 10:45
Rețeta Cotlet alla Bolognese, un deliciu din bucătăria italiană.

Rețeta Cotlet alla Bolognese, un deliciu din bucătăria italiană.

Carnea de vițel înlocuiește cu succes carnea de porc din meniurile multora, iar Rețeta Cotlet alla Bolognese, un deliciu din bucătăria italiană, este perfectă pentru o masă delicioasă, în familie.

Miercuri, 30.10.2019, 08:07
Turnulețe din dovlecei pane cu șuncă și cașcaval. Rețetă pentru deliciul copiilor.

Turnulețe din dovlecei pane cu șuncă și cașcaval. Rețetă pentru deliciul copiilor.

Nu mai știți cum să-i convingeți pe cei mici să mănânce clasicii dovlecei pane? Preparați aceste minunate Turnulețe din dovlecei pane cu șuncă și cașcaval și atracția va fi mult mai mare!

Joi, 11.07.2019, 09:23
Ana Maria Calița, aventuri în țări străine: În Italia oamenii sunt dependenți de parmezan. Trag și pe nas...

Ana Maria Calița, aventuri în țări străine: În Italia oamenii sunt dependenți de parmezan. Trag și pe nas...

Ana Maria Calița vorbește în fața juraților iUmor despre aventurile ei din vacanțe. ”În Italia oamenii sunt dependenți de parmezan. Trag și pe nas...”, a spus aceasta.

Sambata, 23.03.2019, 15:41
Vinete la cuptor cu mozzarella, parmezan și sos de roșii cu usturoi

Vinete la cuptor cu mozzarella, parmezan și sos de roșii cu usturoi

Cu ingrediente puține și rapid de preparat, nu pot fi decât delicioase aceste Vinete la cuptor cu mozzarella, parmezan și sos de roșii cu usturoi!

Marti, 13.11.2018, 21:18
Vinete la cuptor cu mozzarella, ustoroi și parmezan

Vinete la cuptor cu mozzarella, ustoroi și parmezan

Pentru atunci când dorești un preparat gustos, dar fără carne, rețeta Vinete la cuptor cu mozzarella, ustoroi și parmezan, îți poate fi de folos!

Marti, 13.11.2018, 21:13
Rețeta de Calamari umpluți cu pește și parmezan

Rețeta de Calamari umpluți cu pește și parmezan

Special pentru iubitorii fructelor de mare, o delicioasă rețetă de Calamari umpluți cu pește și parmezan!

Luni, 05.11.2018, 19:54
Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate

Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate

Cremoasă și ușor picantă, este perfectă pentru masa de prânz o Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate!

Vineri, 28.09.2018, 07:46
Cum prepari cea mai gustoasă mâncare de ardei copți cu orez și parmezan!

Cum prepari cea mai gustoasă mâncare de ardei copți cu orez și parmezan!

Pentru că tuturor ne plac ardeii copți, mai ales în plin sezon al lor, să profităm de gustul lor și să-i includem în diverse preparate cum este această mâncare de ardei copți cu orez și parmezan!

Miercuri, 05.09.2018, 11:07
Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară, servită cu ouă românești

Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară, servită cu ouă românești

O supă-cremă pe care o vei îndrăgi de la prima degustare este această Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară.

Marti, 21.08.2018, 12:09
Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci

Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci

O salată simplă, dar tare gustoasă și sățioasă, ce poate ține loc de orice masă: „Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci”!

Marti, 19.06.2018, 11:13
Învârtită cu vinete - o plăcintă delicioasă

Învârtită cu vinete - o plăcintă delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, peta, parmezan, smantana, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Învârtită cu vinete”.

Joi, 14.09.2017, 08:58
Șnițel oriental cu pastă de susan și parmezan

Șnițel oriental cu pastă de susan și parmezan

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mușchi file, cartofi, vinete usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Șnițel oriental”.

Joi, 20.04.2017, 08:34
File turbot cu risotto

File turbot cu risotto

Ingrediente   200 gr hasma(shalota)   400 gr orez arborio /carnarolli 350 gr unt 300 ml ulei de măsline 150 gr mascarpone 200 ml vin alb 30 gr sare 10 gr piper negru, boabe 150 gr hrean proaspăt...

Luni, 20.03.2017, 18:18
Bam-Bam, un preparat pentru copii

Bam-Bam, un preparat pentru copii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”. paste, cascaval, parmezan,fistic, rosii

Marti, 21.02.2017, 08:32
File din biban de mare cu piure de ceapă și parmezan

File din biban de mare cu piure de ceapă și parmezan

Ingrediente 1 kg  file de biban de  1 kg ceapă albă  200 ml vin alb, demisec  200 g parmezan reggiano  500 ml ulei măsline extravirgin   100 g sare  250 g unt 82% grăsime ...

Luni, 20.02.2017, 16:30
Risotto a la chef

Risotto a la chef

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.

Joi, 02.02.2017, 08:37
”Spaghete trufașe” cu puține ingrediente

”Spaghete trufașe” cu puține ingrediente

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține spaghete, parmezan, avin alb, dovlecel, morcosi, unt, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete trufașe”.

Miercuri, 06.07.2016, 08:23
”Papuci din pădure”, o rețetă delicioasă cu ciuperci cu parmezan și dovlecei

”Papuci din pădure”, o rețetă delicioasă cu ciuperci cu parmezan și dovlecei

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține hribi, parmezan, gorgonzola, smântână, dovlecei, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Papuci din pădure”.

Joi, 16.06.2016, 08:31
„Penne rebele” a la Vlăduț.  Paste cu sos din alune caju și parmezan

„Penne rebele” a la Vlăduț. Paste cu sos din alune caju și parmezan

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține penne, vinete, alune caju, ceapă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Penne rebele”.

Joi, 14.04.2016, 08:22
Rulouri de curcan cu mozzarella, şuncă la cuptor cu spanac şi parmezan

Rulouri de curcan cu mozzarella, şuncă la cuptor cu spanac şi parmezan

Se intind feliile de curcan si se bat usor. Se condimen­tează. Se așează pe fiecare felie de carne câte o felie de șuncă si mozzarella.

Marti, 29.03.2016, 14:33
Muşchiuleţ de porc în crustă de fistic cu sos de parmezan şi panna cota de ciuperci

Muşchiuleţ de porc în crustă de fistic cu sos de parmezan şi panna cota de ciuperci

Muschiuletul se trage la tigaie, cu putin cimbru, usturoi si unt, dupa care se stinge cu vin si apoi se da la cuptor.

Luni, 28.03.2016, 09:58
Rețetă pentru suflet. Piet de pui cu salvie și mămăliguță

Rețetă pentru suflet. Piet de pui cu salvie și mămăliguță

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Pui catifelat". Preparatul conține piept de pui, ciuperci, unt, parmezan, salvie şi altele.

Miercuri, 23.03.2016, 08:44
Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).

Luni, 21.03.2016, 15:27
DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

Ingrediente 4 bucati de piept de pui;  4 linguri faina;  2 oua;  2 linguri de lapte;  4 linguri de parmezan ras;  4 linguri de pesmet;  ulei;  sare si piper dupa gust;  putin...

Luni, 29.02.2016, 13:41
DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

O rețetă ușoară, delicioasă și extrem de rapidă pe care o poți încerca pentru cină.

Vineri, 26.09.2014, 09:27
Reţeta lui Vladutz: "Piept de pui cu sos de caşcaval şi parfum de parmezan"

Reţeta lui Vladutz: "Piept de pui cu sos de caşcaval şi parfum de parmezan"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de piept de pui cu sos de caşcaval şi parfum de parmezan.

Luni, 10.03.2014, 08:43
Rețeta lui Vlădutz: Pui cu sos de parmezan și mămăliguță ”cimbrată”

Rețeta lui Vlădutz: Pui cu sos de parmezan și mămăliguță ”cimbrată”

Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți recomandă să gătești astăzi pui cu sos de parmezan, un preparat delicios, ce se gătește rapid.

Marti, 12.11.2013, 08:25
Pui cu sos de parmezan

Pui cu sos de parmezan

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".

Marti, 12.11.2013, 08:13
Pui catifelat cu evantai din parmezan

Pui catifelat cu evantai din parmezan

Vladut gateste: "Pui catifelat cu evantai din parmezan".

Miercuri, 30.01.2013, 08:25

Reteta lui Ionut Susala: Muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze

Pentru proba pe muchie de cutit, Ionut Susala a pregatit juriului "muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze". Iata care este reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:46
Reteta zilei: Omleta-sufleu de vara

Reteta zilei: Omleta-sufleu de vara

Omleta-sufleu de vara se prepara foarte usor, in numai 15 minute, iar ingredientele de mai jos sunt suficiente pentru doua portii.

Miercuri, 13.06.2012, 00:00
Reteta zilei: Clatite cu spanac si ricotta

Reteta zilei: Clatite cu spanac si ricotta

Clatitele cu spanac si branza ricotta sunt o reteta care se prepara simplu, in 45 de minute.

Luni, 11.06.2012, 00:00
Reteta usoara: Broccoli cu pesmet de parmezan

Reteta usoara: Broccoli cu pesmet de parmezan

Daca ai chef de o gustare rapida, usoara si sanatoasa, poti incerca aceasta reteta delicioasa!

Joi, 03.05.2012, 00:00
Afla cum poti sa mananci pizza fara sa te ingrasi!

Afla cum poti sa mananci pizza fara sa te ingrasi!

Pizza este unul dintre primele preparate la care renunta femeile atunci cand incep sa tina dieta. Dar si acest fel de mancare poate fi adaptat in asa fel incat sa te bucuri de gustul lui si sa nu te ingrasi.

Marti, 28.02.2012, 00:00
Trei utilizari pentru aluatul de placinta

Trei utilizari pentru aluatul de placinta

Aluatul de placinta care se gaseste in magazine poate fi folosit pentru a realiza numeroase preparate delicioase.

Duminica, 26.02.2012, 00:00
Reteta zilei: Tarta de dovlecei cu parmezan

Reteta zilei: Tarta de dovlecei cu parmezan

Daca doresti sa ai parte de un pranz delicios si sanatos, incearca aceasta reteta usoara!

Marti, 21.02.2012, 00:00
Reteta: Paste cu sos de rosii si usturoi

Reteta: Paste cu sos de rosii si usturoi

Pastele sunt foarte usor de gatit, mergand cu absolut orice ingredient pe care il gasesti in frigider. Noi avem o reteta simpla, care se poate face in maximum 15 minute, fara pic de efort.

Joi, 12.01.2012, 00:00
Reteta zilei: Paste cu sparanghel la cuptor

Reteta zilei: Paste cu sparanghel la cuptor

Sparanghelul se potriveste de minune acestei retete de sezon extraordinare, perfecta pentru o cina servita alaturi de prieteni.

Luni, 07.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Cartofi si pastarnac copti

Reteta zilei: Cartofi si pastarnac copti

Pastarnacul este o sursă buna de vitamina C si fibre. Piureul si amestecul de paine si parmezan pot fi pregatite cu doua zile inainte. Piureul se pastreaza la frigider in forma unsa cu unt, iar amestecul de paine si parmezan se pastreaza intr-un recipient inchis ermetic.

Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Reteta: Paste cu broccoli si parmezan

Reteta: Paste cu broccoli si parmezan

Iata cum poti combina broccoli cu pastele, pentru o masa delicioasa si sanatoasa!

Luni, 24.10.2011, 00:00
Reteta vegetariana: Ardei umpluti cu parmezan

Reteta vegetariana: Ardei umpluti cu parmezan

Iata o reteta delicioasa potrivita celor care doresc sa aiba un meniu vegetarian!

Vineri, 14.10.2011, 00:00

Ultimele știri

x