Ingrediente (4 portii):
patru piepturi de pui;
300 grame miez uscat de paine;
300 grame parmezan ras;
un ou;
doua cani de sos tomat;
100 grame mozzarella;
100 grame ulei de masline;
sare, piper.
Preparare (35 minute):
Incalzeste cuptorul la 200 de grade si pune in functiune si gratarul acestuia de sus, daca are asa ceva. Intre timp amesteca intr-un bol parmezanul si miezul uscat faramitat de paine.
Asezoneaza fiecare piept de pui cu sare si cu piper apoi da fiecare bucata prin ou batut, dupa care da-le prin amestecul de parmezan cu paine uscata.
Incalzeste intr-o cratita putin ulei de masline apoi prajeste fiecare piept de pui pe ambele parti, insa maximum doua minute.
Asaza intr-un vas de ceramica sau tava sosul tomat, dupa care, deasupra, pune bucatile de piept de pui prajite. Baga vasul la cuptor, dupa ce ai asezat cate o bucatica de mozzarella pe fiecare bucata de piept de pui, timp de 8-10 minute, in partea superioara a cuptorului, pana cand puiul devine auriu si crocant.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
Afla adevaratele motive ale flirtului la birou!... Reteta zilei: Prajitura cu branza si visine...