Antena Căutare

Reteta zilei: salata de ridichi si fenicul

Prima reteta a acestei saptamani este din categoria salatelor - necesare dupa mancarea mai grea din weekend. Combinatia de astazi este intre ridichi si fenicul. Pofta buna!

Ingrediente (4 portii):

200 grame ridichi proaspete si tari;

un bulb de fenicul;

ulei de masline;

suc de lamaie;

sare, piper.

Preparare:

Se spala bine ridichiile si se taie felii subtiri. Se feliaza apoi si bulbul feniculului. Dupa ce ati taiat ambele legume puneti-le intr-un bol cu apa rece si cuburi de gheata, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.

Dupa acest interval se strecoara bine apoi se adauga deasupra si se amesteca un dressing de ulei de masline si zeama de lamaie - realizat intre timp.

Pe deasupra se presara apoi din tulpinile feniculului, tocate marunt. Este o salata care merge foarte alaturi de peste. Pofta buna!

Foto: lacocotteverte.com

Mortalitate zero la copiii cu transplant de maduva, la Institutul Clinic Fundeni... VIDEO! Solutii eco pentru incalzirea casei tale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x