- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente:
- 50g unt;
- 2 salai intregi, pielea indepartata;
- 2 maini de struguri albi;
- 1 pahar de vin alb.
1. Se incalzeste cuptorul la 210ºC. Se foloseste jumatate din cantitatea de unt pentru a unge o tava, apoi se asaza pestii, se adauga strugurii si se stropesc cu vin. Se coace pestele timp de 15-20 de minute, pana cand carnea se desprinde de pe oase.
2. Folosind o spatula, se ridica cu grija pestele din tava, se pune pe farfurii, iar tava se pune pe foc. Se toarna vinul ramas si se da in clocot timp de 4-5 minute, pana scade si devine lipicios. Se adauga restul de unt, se asezoneaza si se toarna peste peste. Se serveste cu spanac fiert si cartofi noi.
Citeste si Good Food Romania!
Caderea parului - o problema sensibila pentru barbati... Este un copil de ajuns?...