Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline extravirgin;
- 450g file de porc, curatat de orice grasime vizibila si taiat in cuburi;
- 2 cepe mari, taiate felii;
- 450g de morcovi, taiati grosier pe diagonala;
- 2 lingurite de chimion macinat;
- ½ lingurita de scortisoara macinata;
- 2 linguri pasta de tomate;
- 100g de stafide;
- 1 lingura seminte de susan prajite;
- 1 lingura de coriandru tocat.
Mod de preparare:
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga carnea si se prajeste putin. Se lasa deoparte pe o farfurie. Se adauga ceapa in tigaie, se lasa pe foc pana cand se coloreaza usor. Se adauga amestecand morcovii, condimentele, pasta de tomate si stafidele.
2. Se adauga 500ml de apa si se aduce la fierbere. Se pune capacul si se lasa pe foc 25 de minute, pana cand devin morcovii moi. Se adauga carnea la loc in tigaie si se lasa pe foc 5 minute, pana se face de tot. Se presara cu semintele de susan si cu coriandru. Se serveste cu orez.
Citeste si alte retete delicioase pe Good Food!
FOTO! Marea Britanie: Cel mai mare peste pescuit de un... caine!... Vrei un loc de munca? Iata cuvintele pe care trebuie sa le scoti din CV!...