Antena Căutare

Revista Felicia a lansat "Secrete de Bucatarie - Preparate la gratar"

Sarbatorile se apropie si fiecare detaliu trebuie pus la punct. Daca nu aveti inca un meniu pentru masa de Craciun, puteti sa incercati preparatele la gratar. Sunt mult mai sanatoase. Revista Felicia vine cu cateva sugestii in volumul despre preparate la gratar, Secrete de Bucatarie.

Zeci de retete si trucuri de la cei mai priceputi bucatari din lume - cum se taie si cum se pregatesc produsele pentru gratar, totul in etape fotografiare - asta va asteapta in ultima aparitie speciala a suplimentului Revistei Felicia, "Secrete de bucatarie - preparate la gratar".

Carnea trebuie curatata de grasime inainte de a fi pusa pe gratar, iar marinarea poate reduce efectul cancerigen al carnii arse. Nu trebuie consumata carnea arsa si trebuie evitat focul direct: e mai utila o plita incinsa.

Foto: sniffapaloozamagazine.com

VIDEO! Reteta zilei: cotlet de porc cu ceapa rosie confiata... De ce sunt importante traditiile in viata copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x