Antena Căutare

Secrete de bucatarie (3): Cum scapam de lacrimi cand taiem ceapa

Serialul secretelor de bucatarie continua astazi cu episodul legat de taierea cepei. Cu totii ne lovim de acelasi impediment cand taiem ceapa: lacrimile care ne curg siroi si usturimea aferenta.

Foodblog.ro


Astfel, cele mai comune si folosite metode prin care putem sa scadem din taria usturimii sunt:

1. Se pune ceapa in frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o taia;

2. Se poate tine 5 secunde in cuptorul cu microunde;

3. Se taie langa un jet de apa care curge, mai exact langa robinetul de la chiuveta;

4. Se taie sub hota de la bucatarie, cu conditia ca aceasta sa functioneze foarte bine si sa nu fie infundata.

5. Se tin in dinti doua-trei bete de chibrit in timp ce se taie ceapa.

6. Se mesteca o bucata de paine, de preferat coaja de paine.

7. Se tine in gura o lingura metalica.

8. Se taie si se elimina baza cepei.

Citeste si:

Secrete de bucatarie (2): Oul - sfaturi si metode de preparare
Secrete de bucatarie (1): eliminarea mirosurilor neplacute

Foto: 7dayjuicediet.com

VIDEO! Reteta: Euforia Cuisine / Muschi de vita cu gorgonzola... VIDEO! Reteta: muschi de vita cu cartofi si ciuperci gratinate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x